eve yardımcı kadın

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
kızlar selam,

çoğunuz biliyorsunuz istanbul'a yeni taşındım.

evlilik, yeni şehir, yeni okul derken çok yoğunum şu sıra. bir kaç haftadır eve yardımcı kadın arıyorum fakat bulamadım henüz mmalesef. bu konuyla ilgili doğru başlık da burası mı bilmiyorum aslında.

bu ara oldukça yorucu geçiyor hayat benim için. okulda derslerim çok yoğun, yeni evli olunca evin eksiği işi de bitmiyor eşimle kendimize vakit ayırmakta zorlandığımız bir dönemdeyiz. sanıyorum ki zamanla işler rayına oturacaktır bu alışma sürecinde haftada bir gün bana ev işlerinde yardım edecek bir abla arıyorum. temizlikçi bayan demekten imtina ediyorum zira evi ve evin işlerini sahiplenecek, eksiğini gediğini takip edecek; temizlikleri, ütüyü ara sıra ben sıkıştıkça yemeği bile yapacak; bunları kendi kendine rutine bindirip bana sormadan işleri halledebilecek becerikli ve güvenilir birine ihtiyacım var.

karagümrük tarafında oturuyorum, istediğim gibi birini tanıyan bana önerebilecek olan ya da temizlik şirketi tavsiyesi olanlardan cevaplarını bekliyorum. kısa sürede halledebilirsem gerçekten çok rahatlayacağım, cevaplarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.

Allah yardimcin olsun bulursanda bulamazsanda ben yeni evi temizlemesi icin birini buldum ilk gun tam gun geldi pek memnundum cok is yapdi 2.sinde yarim gun geldi bir gardolap bir mutfak dolabi sildi yoruldum demeye basladi varligada yokluguda sorun

merhaba, avrupa yakasından arayan varsa görüşebiliriz.Temizliği herzaman aynı yaparım görüp karar verirseniz pişman olmazsınız diye umuyorum.

mesajını yeni gördüm kadiscim çok haklısın ne diyim, aynen ilk gelmede canla başla temizleyip ikinciye bir an önce kaçmanın hesaplarını yapıyorlar. bende şu anda bir hanım var sabah geldi yarım gün için işini yeni bitirdi, 3 saatte tüm evi sildi süpürdü tozunu aldı banyoyu temizledi, salonun halısını sildi kanepeyi sildi. 15 gün sonra tekrar alıcam pişman olmam inşallah.

merhaba, avrupa yakasından arayan varsa görüşebiliriz.Temizliği herzaman aynı yaparım görüp karar verirseniz pişman olmazsınız diye umuyorum.

teşekkürler sultan hanım eğer bu aldığım bayanla anlaşamazsak aklımdasınız :)

Merhaba ben de stanbul Ayşekadın da oturuyorum. 2. çocuğum doğacağı için ev işleri ile ilgilenecek düzenli olarak hafta içi 08:30 15:00 arası (bu saatler tam belli olmadığından yüzyüze iken konuşulur)gelecek temizlik ütü yemek vb ev işlerinde yardımcı işini iyi yapan, referans verebilecek eli çabuk, sessiz, yol problemi olmayan, güvenilir,sağlık problemi olmayan, sigara içmeyen titiz birini arıyorum. Ciddi ilgilenen arkadaşların talep ettikleri aylık ücreti belirterek iletişim bilgilerini nesrin.ozcan1@ mail adresine mail atabilirler.

bu konuda sonuca ulaşan var mı ya da bu konuda bildiğiniz şirketler varsa onlar da olur. Avcılarda oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…