• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve yarasalar girdi... imdat

ben her gün görüyorum valla ama geçenlerde küçük kızım balkondaydı biraz kızama yaklaşınca hemen kızımı içeri aldım balkon kapısını kapadım açıkçası kortum daha sonra netten araştıma yaptım çok yaralı bir hayvan olduklarını öğrendim böcek yiyerek beslenirler sivrisinek yada kara sinek gibi insanlara zararı dokunacak böceklerin işini bitiriyolarmış
yani zarlı değiller ama yine ürkütücüler insan ister istemez korkuyo

Zaten kelebek sinek vs. niyetine bişe kalmadı evde, onlar yedi herhalde, zararsız olduklarını da biliyorum ama insan gecenin o saatinde boyları 35 cm civarında, son sürat uçan kapkara bişe görünce ister istemez çığlığı basıveriyo haliyle :18:

Bizim balkonda ne kadar ilaçlasak haşerat dolu.En de nefret ettigim şeydir.Gecen gün babama su veriyordum elime çekirge atladı.Bastım çığlıgı.:53:
Yarasa da çok olur buralarda.İlkokuldayken sınıfa girmişti yarasalar.Tabi derslikler boş.Ertesi gün girdik ders işliyoruz pencereye sıkışmış bir tanesi.Sonra hizmetli gelip çıkarmıştı.Aklıma geldi yine :44:

Benim evim Portakalçiçeği Vadisine bakıyor, yani kelebeğimiz, kuşumuz sineğimiz bol haliyle.
Bu durumda onlarla yaşamaya alışmak lazım anlaşılan.
Zaten akşamki BAtman partimden dolayı öyle uykusuzum ki bu gece tepemde Albatros uçşsa ilgilenecek halim yok valla uyuyacam :9:

Benim evim Portakalçiçeği Vadisine bakıyor, yani kelebeğimiz, kuşumuz sineğimiz bol haliyle.
Bu durumda onlarla yaşamaya alışmak lazım anlaşılan.
Zaten akşamki BAtman partimden dolayı öyle uykusuzum ki bu gece tepemde Albatros uçşsa ilgilenecek halim yok valla uyuyacam :9:

çok tatlısın ya.:71:

Aman Allahım yarasa mı ? Şu an en çekindiğim hayvan. İstanbulda da var mıdır :26: Ya kedimi ısırırsa, kedim kuduz olursa :26:

Back