• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve yarasalar girdi... imdat

MonaPisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
5.889
67
683
52
Ankara
Kızlar yaklaşık bi saat önce eve 3 tane yarasa girdi.
Deli gibi uçmaya başladılar salonda, koridorda, camları açıp kızımla kendimizi odaya kilitledik.
Yarım saat kadar uçtular sonra bakalım dedik yoktular ama bunlar ya evdeyse hala.
Her yeri aradım görünmüyorlar ama ya çıkmadılarsa napcam ben off yaaaa... :18:

Son düzenleme:
bekarken annemlerin evdeyken biizim evede girmişti tatlım ve bizde aynısını yaptık çıkmıştır merak etme huzursuz hayvanlar evde durucaklarını sanmıyorum

yazın aynı şeyi yaşadık, bi süre evin her odasını banyoyu falan gezdikten sonra balkonda çıkıp gitmişti.. (ben balkona çıkıp cama vurarak ses yapmıştım, görmeyip sese duyarlı oldukları için)

Of inşallah dediğiniz gibidir, elimde süpürge öyle bekliyorum, yarın iş var ama gözüme uyku girmiyo valla.
Oldum olası en çok korktuğum hayvanlardan biridir, geldi beni buldu şansa bak yaa..

aman allahım korku fılmı gıbı cok korkarım da yarasalardan ben:18: nerede yasıyorsunuz yahu yarasa eve nasıl gırer :52:

aman allahım korku fılmı gıbı cok korkarım da yarasalardan ben:18: nerede yasıyorsunuz yahu yarasa eve nasıl gırer :52:

Ankaranın göbeğinde evim yaa, şaka gibi ben de inanamıyorum.
Balkon kapısı açıktı oradan girmiştir muhtemelen.
Bütün yaz cam çerçeve açıktı, hep balkonda oturduk, uçtuklarını bile görmemiştim.
Hakkaten korku filmi gibi.

Balkon falan açıksa kesin çıkmışlardır ışıkta göremezler eger cıkmadılarsa zararsız bi hale gelmişlerdir sadece karanlıkta görebiliyorlar ben de korkarım baya cnm.

evin bir yerine saklanmışda olabilirler çünkü yarasalar gece dışarı çıkarlar ayy çok fena ya inş gitmişlerdir:18:

Bizim sitede de yarasalar uçar bazen...

Öyle birilerinin evine girdikleri oluyor...:9:

Kapı-pencere-balkon açık olduktan sonra kendiliğinden çıkıyorlar...

Geçen de çekirge girmişti, zıp zıp ordan oraya, kediciğimle işbirliği yapıp zar zor yakaladık.
Valla Ali Baba'nın çiftliğinde yoktur bu kadar hayvanat heaa..yakında dinozor görürsem şaşmayacam artık... :95:

Son düzenleme:
muhtemelen çıkabilecek bir yer bulamadılarsa perdenin arkasına saklanmıştır.
gece çıkar sen onun pencereden çıktığını görmeye dikkat et bundan sonra ki için rahat etsin:1:

ben her gün görüyorum valla ama geçenlerde küçük kızım balkondaydı biraz kızama yaklaşınca hemen kızımı içeri aldım balkon kapısını kapadım açıkçası kortum daha sonra netten araştıma yaptım çok yaralı bir hayvan olduklarını öğrendim böcek yiyerek beslenirler sivrisinek yada kara sinek gibi insanlara zararı dokunacak böceklerin işini bitiriyolarmış
yani zarlı değiller ama yine ürkütücüler insan ister istemez korkuyo

Back