Eve temizlik için kadın alınca ne kadar ödüyorsunuz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandora2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pandora2008

Ziyaretçi
aylık haftalık yada günlük gelince ne kadar ödüyorsunuz ve tam olarak neler yapıyo

günlük olarak çalışıyorlar zaten,70 ytl günlüğü bir günde camları siliyor,koltukları siliyor,yapabildiği ufak tefefek işleri yapıyor...bende çok yormak istemiyorum zatenkaydirigubbakcemile4

canım ben haftalık alıyorum 35 ytl veriyorum saat 9 gibi geliyor 2-3 gibi gidiyor yarım gün oluyor yani
evi siliyor süpürüyor, banyoları lavobaları temizliyor, silinecek halı varsa onu siliyor, ayda bir mutfaği döküyor ayda birde camları siliyor , her hafta nevresimler değişiyor ve benim için en önemlisi ütü yapiyor vs. Yarım gün bize yetiyor iki kişiyiz ev çok batmıyor
ama mesela bu hafta bayram temizliği yapıtıracam tüm gün gelecek ozaman camlarıda silecek, perdeleri söküp takacak (mekanizmalı olduğu için biraz zor oluyor) mutfağıda dökücek haılarıda silecek, kapıları silecek ve geri kalan işleride yapacak. Tam gün geldiği zaman 60 veriyorum ozaman akşam 7den önce gidemiyor zaten
Ben temizlikçimden çok ama çok memnunum. Kendim yapsam anca bukadar güzel yapabilirdim bende.

Benimki 80+ yol parası alıyordu
Sizinkiler iyimiş haftada sadece 35 e mi yapıyor bunları canım?

evet canım banada az geldi 35,ben de 70+yol parası veriyorum,arkadaşın yaşadığı yere baktım,ama belli değil sanırım..yani istanbulda fiyatlar böylemirmirmirmir

bende 70 veriyorum sabah 8 de ğeliyor aksam 6 da gidiyor ama cok temiz ve dürüs bir bayan bir cuval altını bıraksam dönüp bakmaz 7 yıldır birlikeyiz oturup sohbe edip çay kahve içiyoruz paradan da önemlisi dürüs olmak bence

evet canım 35ytl
istanbulda fiyatlar uçukmuş gerçekten :1shok:
ben samsunda yaşiyorum
bana kayinvaldem bazen sen çok veriyorsun der o 25 ödüyor çünkü haftalık, bazı arkadaşlar 30a alıyor

bizim evdeki yardımcımız aylıkçı.hergün geliyor 600+yol parası veriyoruz,9 gibi geliyor,3 gibi yolluyoruz biz aslında anlaşmamız 6ya kadar ama işi bitince o civarlarda gidiyor.yarım gün gibi gelip gidiyor yani,tam gün parası üzerinden tabi. aklınıza gelebilecek her işi yapıyor,yemek ütü ev işlerinin tamamı alışverişe bile gidiyo, tabi yemekleri annem yanında olmadan çok beceremiyo ama yine de her ihtiyacımızı görüyor diyebilirim

canım benım bende 75 veriyorum. bi de dünyalar tatlısı çocugu var arada onunda eline sıkıştırıyorum.

Tam gün geldiyse 70
Yarım gün ise 35..
Artı ben içimden geldiği için tavuk,pirinç,kızına çikolata,şekerleme olan bir poşet hazırlıyorum..
Kapıdan çıkarken onu da veriyorum..
Tüm camları ve halıları siliyor,banyoları ovuyor,evi süpürüyor..
Toz alıncak çok yer yok ama evimde tüm balkonlar içeri alınmış olduğu için cam çok fazla..
Ütü yaptırmıyorum ben..
Genelde misafir ya da bayram öncesi tam gün geliyor,o günlerde perdelerimi de yıkayıp asıyor sağolsun..
Allahım ondan da onunla tanışmama vesile olan annemden de razı olsun inşallah..Pırıl pırıl bir evim var onlar sayesinde..:1hug:

15 günde bir alıyorum.55 ytl veriyorum.evi çok yakın yol parası yok evi yan apartman.
yılbaşında 60 ytl vereceğim. zaten kriz var.
halı silip utu yapıyor.9 :30 geliyor.
5 gibi çıkıyor.biraz eli ağır ama dürüst .10 senedir geliyor.

bende haftalık alıyorum.35 ytl veriyorum.yol parası dahil.
10 gibi gelip saat 4 gibi gidiyor.silip süpürüyor,ütü yapıyor,tuvalet banyoları temizliyor,nevresimlerimi değişiyor,dolap içlerimde karışıklık varsa onları toparlıyor.balkonları mutlaka siliyor.makinemde bulaşığım varsa onları çıkarıp yerleştiriyor..
ayda bir büyük temizliğe kayınvalidesiyle geliyor.o zamanda 65 ytl veriyorum.bunları o yaparken kayınvalideside cam,halı,koltuk temilziğini yapıyor.beyaz eşyalarımı cifliyor..

ben 70 veriyorum,yol almıyor,camları siliyor,koltuklar silinecekse onları,halıları siliyor,toz alıyor,banyo tuvalet temizliyor,sabah 9-10 gibi geliyor,işi bitince gidiyor.akşam 6 gibi işini bitirmiş oluyor genelde

Son düzenleme:
benim sorunum eve gelentemizlikçiyle kadın gelince depresyona giriyorum yok o bezi şuraya kulandı bezi temizliz sıkmadı ordaki lekeyi atladı süpürgeyle iyce temizlemedi güvenemedim doğrusu akşam migren tutuyor kadın gidince bu arada eski gelen kadın 90 metrelik eve 80 ytl geliyordu şimdilik hem madi kriz hem manevi kriz almıyorum almayıda düşünmüyorum dedim ya sıkıntıyı ben yaşıyorum

Geçen sene her hafta aldığım bir bayan vardı.. haftalık 30 ytl veriyordum.. Büyük temizlik ise 60 ytl idi.+yol parası tabii.. Bu senede haftalık 40, büyük temizliğe 80 istedi çok şaşırdım kriz dönemi çok geldi bana ama Ankarada fiyatlar böyle ne yazıkki.

Son düzenleme:
bu ay taşındığım evime ikinci gelişi yani 15 günde bir gelecek bundan sonra 80 lira bir gelişi 40 lira.tam gün.

temizlik şirketleriyle anlaşmak daha ekonomik gibi geliyor bana. şirket yolluyor

hem çalışıp hemde h.sonu temizlik yapmak beni çok yoruyor.
bazen arada büyük temizlik için alıyorum.çokta iyi oluyor.
ama bu 2 bayramdır deli oldum bir tane temizlikçi bulamadım...
hepsinin devamlı gittiği yerler varmış oyüzden dolularmış...
çok üzüldüm gerçekten...büyük temizlik için 60.-ytl veriyorum ben...
bulursam tabi:(((

İki aydır bir bayan geliyor,deneme safhası diye ankaştık.
Haftada iki kez,yarım gün geliyor.
Balkonlar ya yıkanıyor ya siliniyor.Halılar,kalkıyor,tüm ev süpürülüp siliniyor,toz alınıyor.
Mutfak camı haftada siliniyor.Banyo tuvalet temizleniyor.
Halı vs yerlerine düzlüyor.
Eli çabuk ,tam olarak çok çok iyi olmasada işi biliyor,kendi kendine ne yapacağını sıralıyor,programlıyor,güler yüzlü.
Daimi gittiği yerlere tam gün 45,yarım gün 25 ytl alıyor.
Ancak hoşuma gitmeyen tarafı dakika tutması.
Tam gün için sabah 8,akşam 4 iş bitiriyor(yaz için 5)
Yarım gün sabah 8,öğlen 12 ,eğer öğlen 12 gelirse saat 4 olarak hesaplıyor.
Kurulu makina gibi kendini ayarlıyor o saate işini n bitişini denk getiriyor.İş sarkarsa ücret talep ediyor.Biraz fazla kurnaz,buda beni rahatsız ediyor.:kızgın:
Bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz..
Bakalım ne yapacaz bilmiyorum.:uhm:

Ben de 15 günde bir alıyorum.Sabah 9 gibi geliyor balkonları yıkıyor, halıları kaldırı silkeliyor, camları siliyor, bitin evi siliyor, halıları serip süpürüyor, kapıları siliyor, tozları alıyor, banyo tuvaleti yıkıyor duvarlarını siliyor, evi yerleştirip gidiyor. Saat 5 gibi gidiyor işi bitmezse saate bakmadan herşeyi bitirip gidiyor. Gerekirse koltukları silip halıları da siliyor ya da havaya göre yıkıyor. 40 YTL veriyorum ama yılbaşından sonra 50 olacak.

Back