Eve Temizlik için bayan arıyorum..

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Avcılar Bdüzü tarafında. Şu anda yeni ev taşıyorum, boş evin temizlenmesi gerekiyor fakat sağlık durumumdan ötürü fazla bişey yapamıyorum.
Daha önce kimseyi çağırmamıştım o yuzden hangi işler fiyata dahil vs bilmiyorum ama kısaca yapılacaklar şöyle.
Ayrıntılı temizlik yapılacak, mutfak banyo odalar..yerler viiledayla değil eski usül havluyla ovalancak, duvarlar da toz alma amaçlı silinecek.
Dip köşe yani.
Hijyen takıntısı olan biriyim bir yere dokunan bez başka yere dokunmaz :)

Bu koşullarda temizleyebilecek birini önerir misiniz kızlar? Size gelmiş olan ve memnun kaldığınız.. Titiz ve güvenilir biri fiyatıyla beraber önerebilir miyiz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim TEL ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim TEL ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim.... ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll 0539 347 06 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…