- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.140
- 133
- 33
Benim d3 ayni sizin gibi salon ve balkon harici heryer demirli. Tum camlarda ve balkonda cocuk kilidi var bu simdiki dugmeli bas cevir olan cocuk oyuncaklarindan degil. Baya zorlamali cevrilen bir kilit esim bile buyuk kuvvvet uygulayarak aciyo. Ama hirsiz disardan acmayi basarmis. Ben komsumdan cift mentese olayini ogrendim. Mentesenin aynisini birde camin acilan kisminada taktirmislar. Cami accaklari zaman menteseden demiri ciksriyolar cikarmadan kimse acamaz o cami. Ondan yapti4acagiz sanirim. Birde alarm taktiracagiz.Çok geçmiş olsun, bizimde apartmanda bir daireye hırsız girdi, yeni tasındığımız bir yer ve aşırı stresliyiz ve bende hamileyim. çocuk kildiniz nasıldı? bizde balkon kapılarına arkadan surgu taktırmayı düşündük. o bile carydırıcı olmuyormu yani
Bizima rka tarafa kalan camalr hep demirli, ön tarafta bir balkon ve cam açık, oralarada sürgü düşündük, arıca gece yatarken ve evden çıkarken demirsiz odaların kapısını kilitliyoruz. en azından belki o kapıyı açıp içerilere gidemez diye.
Baya stres olduk bizde. Allah korusun hepimizi.