Balkonda demir parmaklik yok malesef salondada yok. Sadece cocuk.odasi ve yatakodasinda var. Esimde her sabah cikarken arkamdan kilitler kapiyi ama iste hirsiz biz evde degilken balkondan girince daha tuhaf korkar oldum.Demir parmaklık en güZeli kapınızda çelik kapıysa eşin çıkınca kilitlesin veya siz kalkın kilitleyin çelik kapılarda kolay açılıyor
Eşim işe giderken hep dışardan kilitleyip gider
Evi zaten satiliga cikarmistik 1 ay kadar once bu simdi geldi basimiza. Hem cok korktum hem dahada sogudum evden. Esim simdi alarm sirketleriyle gorusmeye basladi ama ne bileyim sanki esim evden gidince beni umursamayip gircekmis gibi geliyo korkum suan cok taze yenemiyorum.Bizim evde aynı şekilde. Balkondan hırsız girmişti. Ben bi süre annemde kaldım. Sonra mecbur eve döndüm. Demir falan yaptırdık şükür sorun yok. Ek kilit falan yaptırsan korkun geçmez mi? Evi satmaya gerek yok.
Evi zaten satiliga cikarmistik 1 ay kadar once bu simdi geldi basimiza. Hem cok korktum hem dahada sogudum evden. Esim simdi alarm sirketleriyle gorusmeye basladi ama ne bileyim sanki esim evden gidince beni umursamayip gircekmis gibi geliyo korkum suan cok taze yenemiyorum.
Demir yaptırın en azından caydırıcı olur vr Allah korusun tekrar gelirse gürültüsüne dikkat çeker korkmaKapidan girse bu kadar korkmazdim ama balkondan girince asiri bir korku olustu icimde. Demir yoktu malesef 3 tane kilit vardi sadece balkon kapisinda.
Çocuk kilidi nasıl birşey ya. Çocuk harici herkes açar onu o vakit.8 senedir giris kattayim
3 kere tasindim 3u de giris
Oncesinde de hep mustakil evde yasadik
Guvenlik sistemlerini artirin. Gecer korkunuz zamanla.
Acikcasi alcak katlardaki bir evi cocuk kilidiyle korumak bana degisik geldi.
Çocuk kilidi nasıl birşey ya. Çocuk harici herkes açar onu o vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?