• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelen temizlikçi

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar biz dün sabah eve temizlikçi çağırdık iyi hoş kadın yaptı yapmadığı kısımları tek tek ben gösterip burası olmamış dedim o şekil yaptı. Ben tek bir temizlikçi kadın istedim ama erken bitirsinler diye onlar kendi iradesi ile fazla ücret almadan 2 kadın yolladılar.
Kadınlar gittikten sonra tekrar baktım o an gözümden kaçanları kadınlar gittikten sonra fark ettim. Buzdolabının arkası leş gibi ! üst mutfak dolaplarıda silinmemiş bende şirkete whatsapptan yazdım böyle böyle diye (RESİM EKLEYECEĞİM) kadına da kirli olan yerleri yolladım özür diledi yarın bizzat kendi geleceğini söyledi bende teşekkür ettim konu kapandı. Bugun ise yazdığı mesajları atıyorum. Mesajtada yazdığım gibi zaten bir kere temiz olan eve kimse temizlikçi çağırmaz ki eve 2 hafta boyunca gitmedik.. Ben kadınlara görünen yerleri silsinler süpürsünler diyede o kadar parayı heybeye vermedim. Mutfak camını bile ben söyledikten sonra sildiler. Birde ukala gibi eviniz bu kadar pis mi deyip engelliyorlar. Şirket adı; ZEYNEP TEMİZLİK bu arada. Ve doğru düzgün silmediği bir çok yer var oraları atamadım ama kadına hepsini attım ve önce haklı bulup sonradan bu şekilde yan çizmesi resmen hakaret ve dolandırıcılıktan farkı yok. Böyle iş yapanları bir yere şikayet edemiyor muyuz?

WhatsApp Image 2020-05-13 at 10.39.22.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-13 at 10.38.10.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-13 at 10.38.11.jpeg
WhatsApp Image 2020-05-13 at 10.38.51.jpeg

Son düzenleme:
Şikâyet etmek için siteler var oralara yazın mutlaka. Ne demek sizin ev pismiş ne demek en son ne zaman temizlik yaptırmıştınız?
O siteleride araştırıp yazacağım kadının kendisinede bunlar size yorum olarak dönecek yazmıştım zaten. Zaten mantıken temiz eve neden temizlikçi tutayım :)

Bunlar daha Türkçe konuşamıyor allasen ne profesyonelliği?
Profesyonel temizlikçi diye birşey olmaz zaten gangsta, profesyonel mühendis profesyonel öğretmen olmadığı gibi. Tamamen iş ahlakıyla ilgili, öyleleri de ya şans ya da referansla falan bulunuyor. Baksana çamura yatmış hemen evin pis falan demiş, temiz olsa seni niye çağırayım. Niye çünkü iş ahlakı yok, üzücü valla.

Back
X