Eve geç gelen erkek

Abraka

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
10
-1
16
30
Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim. Daha öncede cinsel problemlerimizin olduguna dair konu acmıstım. Süregelen ve artık katlanamadığım problemlerden biride eşimin eve geç gelmesi. 1 yaşında bi kızım var ne benimle ne onunla ilgilenmiyor. Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen

Gec gelmesinin yığınla sebebi olabilir .. bunu siz cozeceksiniz evliliğinizi gözden geçirin... sebebini ona sorun ne diyecek

Cinsel sorun ne mesela siz mi yaklasmiyorsunuz o mu yaklasmiyor doğumdan sonra mi oldu once de mi vardi vs vs vs....

Gec gelmesinin yığınla sebebi olabilir .. bunu siz cozeceksiniz evliliğinizi gözden geçirin... sebebini ona sorun ne diyecek
Çalışıyor. Atölyesi var. Fakat eminim arkadaslarıyla sohbet muhabbet geciyor cogunlugu. Öyle saatlerini alacak bi is degil cünkü

Dün haberlerde gördüm, eve geç gelen koca boşanma sebebi imiş. Yürürlüğe girmiş, bilginiz olsun. Anayasa bu durumda kadını haklı buluyor. ( söylemek istedim )
1 yaşında bi kızım var. Keşke o kadar kolay olsa boşanmak

Cinsel sorun ne mesela siz mi yaklasmiyorsunuz o mu yaklasmiyor doğumdan sonra mi oldu once de mi vardi vs vs vs....
O yaklasmıyor. Cinsel organ kısmında kasıklarında sivilce gibi bezeler cıktı. Ondan sonra sogudu adam. Hormon testi falan yaptrdk bi sorun yok ama istemiyor

1 yaşında bi kızım var. Keşke o kadar kolay olsa boşanmak
Çocugun var diye neden zor oLsun ki ?
Karısıyla, çocuğuyla eviyle ilgilenmeyen bir erkek .. neden cocugum var diye idare edeyim ki. Ya al karşına otur adam gbi konuş, ya bu şekilde kabullenip otur, ya da bas git.

O yaklasmıyor. Cinsel organ kısmında kasıklarında sivilce gibi bezeler cıktı. Ondan sonra sogudu adam. Hormon testi falan yaptrdk bi sorun yok ama istemiyor
Bu sorunun çözümü var . Dr gitmek istemiyir mu.

Aslında düzeldi o problemi ama yinede istemiyor. Annesine bile söylemis bu durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…