Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec gelmesinin yığınla sebebi olabilir .. bunu siz cozeceksiniz evliliğinizi gözden geçirin... sebebini ona sorun ne diyecekArkadaşlar 2.5 yıllık evliyim. Daha öncede cinsel problemlerimizin olduguna dair konu acmıstım. Süregelen ve artık katlanamadığım problemlerden biride eşimin eve geç gelmesi. 1 yaşında bi kızım var ne benimle ne onunla ilgilenmiyor. Ne yapmam lazım yol gösterin lütfen
Çalışıyor. Atölyesi var. Fakat eminim arkadaslarıyla sohbet muhabbet geciyor cogunlugu. Öyle saatlerini alacak bi is degil cünküGec gelmesinin yığınla sebebi olabilir .. bunu siz cozeceksiniz evliliğinizi gözden geçirin... sebebini ona sorun ne diyecek
1 yaşında bi kızım var. Keşke o kadar kolay olsa boşanmakDün haberlerde gördüm, eve geç gelen koca boşanma sebebi imiş. Yürürlüğe girmiş, bilginiz olsun. Anayasa bu durumda kadını haklı buluyor. ( söylemek istedim )
O yaklasmıyor. Cinsel organ kısmında kasıklarında sivilce gibi bezeler cıktı. Ondan sonra sogudu adam. Hormon testi falan yaptrdk bi sorun yok ama istemiyorCinsel sorun ne mesela siz mi yaklasmiyorsunuz o mu yaklasmiyor doğumdan sonra mi oldu once de mi vardi vs vs vs....
Çocugun var diye neden zor oLsun ki ?1 yaşında bi kızım var. Keşke o kadar kolay olsa boşanmak
Bu sorunun çözümü var . Dr gitmek istemiyir mu.O yaklasmıyor. Cinsel organ kısmında kasıklarında sivilce gibi bezeler cıktı. Ondan sonra sogudu adam. Hormon testi falan yaptrdk bi sorun yok ama istemiyor
Hastalik kapmis birinden belli ki siniri bozulmusO yaklasmıyor. Cinsel organ kısmında kasıklarında sivilce gibi bezeler cıktı. Ondan sonra sogudu adam. Hormon testi falan yaptrdk bi sorun yok ama istemiyor