• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden yapılabilecek ek ise ihtiyacım var

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Merhaba kadınlar kulübünün gülleri yardıma ihtiyacım var evde yapılabilen iş istiyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen güvenilir olsun devamlı olsun istiyorum şimdiden çok teşekkürler ederim ❤️

Örgü dantel havlu kenari ya da dikiş herhabgi birini biliyorsaniz ikinci el kiyafet satilan uygulamalarda bunlari satabilirsiniz. Meraklısı çok bu işlerin. Takı tasarımı yapabilirsiniz. Kategorisini farkli yazip meyve kurusu üzüm yaprağı satanlar bile var. Benim onerim böyle. Katalog uzerinden kozmetik onerenleri dinlemeyin. Devasa bir cevreniz yoksa buyutme sansi sifir. Devasa cevreniz olacak o cevrede de hiç o markayi satan kimse olmayacak. Ancak oyle mümkün bunu bir işe çevirmek.

İnstagramda ev yemekleri yapabilirsiniz
Örgü dantel modeli yapıp satabilirsiniz. İnternetten ucuza aldığınız ürünleri instagramdan ucuza satabilirsiniz. Kokulu sabun ,, nişan hediyelikleri yapıp satabilirsiniz

Örgü dantel havlu kenari ya da dikiş herhabgi birini biliyorsaniz ikinci el kiyafet satilan uygulamalarda bunlari satabilirsiniz. Meraklısı çok bu işlerin. Takı tasarımı yapabilirsiniz. Kategorisini farkli yazip meyve kurusu üzüm yaprağı satanlar bile var. Benim onerim böyle. Katalog uzerinden kozmetik onerenleri dinlemeyin. Devasa bir cevreniz yoksa buyutme sansi sifir. Devasa cevreniz olacak o cevrede de hiç o markayi satan kimse olmayacak. Ancak oyle mümkün bunu bir işe çevirmek.
çok sağol tatlım örgü yapamıyorum takı yapmak isterim ancak bilgim yok ❤️

İnstagramda ev yemekleri yapabilirsiniz
Örgü dantel modeli yapıp satabilirsiniz. İnternetten ucuza aldığınız ürünleri instagramdan ucuza satabilirsiniz. Kokulu sabun ,, nişan hediyelikleri yapıp satabilirsiniz
İstegramda ev yemekleri nasıl canım bilgi verirmisin

Back
X