• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden resmen zorla çıkartılıyoruz.

Manolyalarca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
735
434
53
Merhaba arkadaşlar,önceki konumdan bilenler bilir ev sahibimiz bizi kontratimiz dolmadan cikartmak istiyordu.Bundan bir kac ay önce nisan mayıs gibi cikmamizi istemişti geçen hafta aradı ve mart ortasında evi boşaltmış olmamız gerektiğini söyledi (oğlu evlenicekmiş tadilat yaptiricakmiş)sonuç olarak ne dersek diyelim adam barzo tehditler savurdu(rica ettik adamın asabini bozmayın butun mahalle benim gibi seyler soyledi) biz de baktık iletişim kuramiyoruz lanet olsun tamam tasiniyoruz dedik(normalde haziranda bitiyordu kontrat biz de mayıs sonu gibi cikmayi planliyorduk).Son ayın aidatına kadar istedi ona da tamam dedik,son kirayı depozitoya saydı vs vs..Yani adamdan illallah ettik..

Sizlerden sehirlerarası iyi bir nakliye şirketi tavsiyesi istiyorum Istanbuldan Antalya'ya tasinmayi dusunuyoruz esimin isi dolayisiyla.Esyalarimiz 1.5-2 yıllık yani yeniler.Önerebileceğiniz güvenilir işinde iyi bir sirket var mi?

Tek tek arayın şirketleri şehirlerarası nakliye çok tutar .
Zeytinburnunda ambarlar var eşyanız çok değilse onlarada arayıp sorabilirsiniz daha uyguna gelebilir
Internetten araştırmalarum sonucu cok dolandirici firma oldugunu öğrendim bir cogu da komisyoncu oluyormus..bir turlu.karar veremiyorum hangisi iyi

Valla durumunuz nasıl bilmiyorum eşyayı taşımak yerine satın ikinci ele satabilirsiniz yanlış anlamayın ama kiradasiniz ordan oraya taşınırken yipranacak Antalya da daha uygun eşya alın derim yine de siz bilirsiniz nakliyat işi çok pahalı

Valla durumunuz nasıl bilmiyorum eşyayı taşımak yerine satın ikinci ele satabilirsiniz yanlış anlamayın ama kiradasiniz ordan oraya taşınırken yipranacak Antalya da daha uygun eşya alın derim yine de siz bilirsiniz nakliyat işi çok pahalı
Yaaa:( 2 yillik evliyim cok severek aldim bu esyalari satsam zaten 2.el oldugu icin ucuza gidecek satmak istemiyorum.Nakliyat pahali evet artik ne kadarsa tamam diyoruz yeter ki zarar gormesin esyalar.Herkes mahvoluyor esyalar diyor bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar,önceki konumdan bilenler bilir ev sahibimiz bizi kontratimiz dolmadan cikartmak istiyordu.Bundan bir kac ay önce nisan mayıs gibi cikmamizi istemişti geçen hafta aradı ve mart ortasında evi boşaltmış olmamız gerektiğini söyledi (oğlu evlenicekmiş tadilat yaptiricakmiş)sonuç olarak ne dersek diyelim adam barzo tehditler savurdu(rica ettik adamın asabini bozmayın butun mahalle benim gibi seyler soyledi) biz de baktık iletişim kuramiyoruz lanet olsun tamam tasiniyoruz dedik(normalde haziranda bitiyordu kontrat biz de mayıs sonu gibi cikmayi planliyorduk).Son ayın aidatına kadar istedi ona da tamam dedik,son kirayı depozitoya saydı vs vs..Yani adamdan illallah ettik..

Sizlerden sehirlerarası iyi bir nakliye şirketi tavsiyesi istiyorum Istanbuldan Antalya'ya tasinmayi dusunuyoruz esimin isi dolayisiyla.Esyalarimiz 1.5-2 yıllık yani yeniler.Önerebileceğiniz güvenilir işinde iyi bir sirket var mi?
neden adamı mahkemeye vermediniz hazirana kadar rahat olurdunuz

neden adamı mahkemeye vermediniz hazirana kadar rahat olurdunuz
Mahkeme avukat masraflari vs derken parayi tasinmaya masraflarina aktarmayi daha dogru bulduk sonucta martta olmasa haziranda kontrat bitiyor her halukarda cikicaktik bir de ev sahibi pek tekin bir adam değilmiş acikcasi basimiz agrisin istemiyoruz adama bulasmak istemedik oturdugumuz mahallede oturuyor rahat vermicekti bize.

Nakliyeyi taşınacağınız şehirden ayarlayın.Hatta tanıdık varsa bulunduğunuz yere mal getiren bir arabaları varsa dönerken sizin eşyalarınızı götürür.Buda size pazarlık kapısı açar :KK66:
Istanbuldan antalyaya tasinicaz yani nakliyeyi antalyadan mi ayarlamaliyiz?ben hep istanbuldan arastirma yaptim.

Armut.com var oraya yazdıgınızda firmalar size teklif veriyor. Belki size bir fikir verebilir araştırın firmaları.

Ankaradan günüşhaneye firma ile taşındım. Tek bir bardağım bile zarar görmedi. Bütün eşyaları (iç çamaşırlarım hariç) gelip kendileri kolilediler , hiç bişeye elimi sürmedim. Mobilyaları kendileri söktü gümüşhanede de kendileri monte ettiler. Firma adı verilebiliyorsa doğançay nakliyat diye hatırlıyorum, istanbulda da vardır umarım şubeleri. Ama meblağ 3 sene önce 3.5 bin lira idi.

Ankaradan günüşhaneye firma ile taşındım. Tek bir bardağım bile zarar görmedi. Bütün eşyaları (iç çamaşırlarım hariç) gelip kendileri kolilediler , hiç bişeye elimi sürmedim. Mobilyaları kendileri söktü gümüşhanede de kendileri monte ettiler. Firma adı verilebiliyorsa doğançay nakliyat diye hatırlıyorum, istanbulda da vardır umarım şubeleri. Ama meblağ 3 sene önce 3.5 bin lira idi.
Yaaa baktım netten ankarada subeleri varmis istanbulda yok:110:o zaman simdi 5bini bulur herhalde tasinma ucreti 3 sene once boyleyse:işsiz:

Armut.com dan bakin bikac firmaya bilgi doldurun onlar dönüyor.bizde ekimde ankaradan tekirdağ a tasindik ordan bulduk, esyalari topladılar ic camsir haric dolaptaki giysilerede biz kilifladik onlar kendi dolaplarına asip getirdiler...

2300 tlydi

Armut.com dan bakin bikac firmaya bilgi doldurun onlar dönüyor.bizde ekimde ankaradan tekirdağ a tasindik ordan bulduk, esyalari topladılar ic camsir haric dolaptaki giysilerede biz kilifladik onlar kendi dolaplarına asip getirdiler...

2300 tlydi
Armut.comdan baktim ama oradaki firmalarla ilgili de komisyoncu dolandirici diyolar kime guvenicem bilemedim.referans alin diyolar kimse de yok ki bir firma tecrube etmis.ankarada iyi sirketler var anladigim kadariyla ama istanbulda sülalece yapiyorlarmis bu nakliye isini.

Yaaa baktım netten ankarada subeleri varmis istanbulda yok:110:o zaman simdi 5bini bulur herhalde tasinma ucreti 3 sene once boyleyse:işsiz:
Evet meblağ yüksek ama yardım edebilecek kimsem yoktu tek başına da yüklenmek istemedim toparlanma işini, bir de 2 aylık evliydim eşyalarım daha 2 aylıktı , kıyamadım rasgele taşınmasına. Gümüşhaneye gelince de 1.5 sene sonra ilçeye taşındık firma falan yok buralarda, kamyon tut adam tut usulü taşındık (1000 liraya geldi o da ve arada 750 km fark olduğu halde) yemek takımımın tabakları kırıldı, gardolabımın çekmeceleri dökülüyor, mobilyaların vurulmadık yeri kalmadı. İşin ehli yapmayınca gerçekten mahvoluyor tüm eşyalar. Bikaç aya ben de taşınıcam ama eşyalar artık mahvolduğu için en uyuna nasıl götürülüyorsa öyle götürcem, planım şimdilik o yönde

Back