- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Merhaba arkadaşlar,önceki konumdan bilenler bilir ev sahibimiz bizi kontratimiz dolmadan cikartmak istiyordu.Bundan bir kac ay önce nisan mayıs gibi cikmamizi istemişti geçen hafta aradı ve mart ortasında evi boşaltmış olmamız gerektiğini söyledi (oğlu evlenicekmiş tadilat yaptiricakmiş)sonuç olarak ne dersek diyelim adam barzo tehditler savurdu(rica ettik adamın asabini bozmayın butun mahalle benim gibi seyler soyledi) biz de baktık iletişim kuramiyoruz lanet olsun tamam tasiniyoruz dedik(normalde haziranda bitiyordu kontrat biz de mayıs sonu gibi cikmayi planliyorduk).Son ayın aidatına kadar istedi ona da tamam dedik,son kirayı depozitoya saydı vs vs..Yani adamdan illallah ettik..
Sizlerden sehirlerarası iyi bir nakliye şirketi tavsiyesi istiyorum Istanbuldan Antalya'ya tasinmayi dusunuyoruz esimin isi dolayisiyla.Esyalarimiz 1.5-2 yıllık yani yeniler.Önerebileceğiniz güvenilir işinde iyi bir sirket var mi?
Sizlerden sehirlerarası iyi bir nakliye şirketi tavsiyesi istiyorum Istanbuldan Antalya'ya tasinmayi dusunuyoruz esimin isi dolayisiyla.Esyalarimiz 1.5-2 yıllık yani yeniler.Önerebileceğiniz güvenilir işinde iyi bir sirket var mi?