Evden nasıl çıkabilirim?

Berf7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1
0
6
25
Kızlar benim babam çok kuralcı bi insan çok diktatör hiçbir şeye izin vermiyor arkadaşlarım olmasını bile istemiyor dışarı annemsiz çıkamıyorum 19 yaşındayım şöyle bir sıkıntım var 1 ay sonra erkek arkadasımla buluşmam gerek ama evden nasıl çıkıcam hiç bilmiyorum lütfen bana fikir verin ne yapıp edip çıkmam gerekiyor...bulusacağım zaman evden ayrılıp bi arkadasımda kalıp buluşma bitince evime geri dönsem her şey daha mı kötü olur

Kızlar benim babam çok kuralcı bi insan çok diktatör hiçbir şeye izin vermiyor arkadaşlarım olmasını bile istemiyor dışarı annemsiz çıkamıyorum 19 yaşındayım şöyle bir sıkıntım var 1 ay sonra erkek arkadasımla buluşmam gerek ama evden nasıl çıkıcam hiç bilmiyorum lütfen bana fikir verin ne yapıp edip çıkmam gerekiyor...bulusacağım zaman evden ayrılıp bi arkadasımda kalıp buluşma bitince evime geri dönsem her şey daha mı kötü olur
Sizin tabirinizle „diktatör“ babaniz var ve erkek arkadasiniz var .. iyi cesaret ..

Valla üzüldüm halinize, baskıcı babalar maalesef kızlarını bu hareketlere itiyor.
Oysa kendine güvenen kızlar yetiştirseler ve güvenmeyi bilseler böyle olmaz.

Aynen yanci lazim.

Annen nasil biri?
Iletisiminiz nasil?

Ben direkt anneme dürüstce anlatirdim. Annem beni alir cikardi. O bi yerde oturur bekler bi saat kararlastirip bulusur geri donerdik.

Ama her anne ayni degil malesef.

Anne olmazsa hala kuzen teyze yenge dene sansini ;)

Analar babalar bu zamanda cocuklarini korumam icin evlatlarinin etrafina adeta bir fanus oruyor ama evlatlar onlari dusman gibi goruyor iste.

Ne zaman bulusacaksin saat kacta?
Nerede bulusacaksin?
Sevgilini ne kadar taniyorsun?

19 yasindasin cahilsin kucuksun sevgilini etrafini iyi tahlil etmen gerekiyor.Baban elin oglundan cok dusunur seni simdi anlamazsin gerci.

Kimseye haber vermeden bir yerlere gitme.

Back
X