Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Terkedecek cesareti yok ama sevgili bulacak var.Bırak karını dediğinde kendince vicdan yapıp o beni bıraksın derler bunlar.Karısı yeni birisiyle olsun da istemezler.İnsan müsveddeleri.
boyle pıslıklerı evden dısarı atacaksın ama asla boşanmıycksın kı kımse yanasmasın cıddı olamayacagını anlasın oda kopek gıbı kapı kapı gezıp donup dolassın ama asla rahat kalmasın özgur kalamasn mutlu rahat hayata kavusmasın ve bılımum yerlerınden hacamatedeceksınkı asla unutamasn
bana biri böyle davransa anlardım zaten beni istemediğini.ama ben nasıl acı çektimse onu mutlu edecek şeyleri yapmayarak ona da acı çektirirdim.sonuna kadar.canım,cicimli konuşur,onu ne kadar sevdiğimi söyle,onsuz yaşayamayacağımdan felan bahsederdim.o zaman kahrolurdu eminim
aldatmak o kadar normal bişeymiş gibi ki artık. ee tv lerde saolsun mankenlerimiz artislerimiz den görüyoruz sürekli lanse ediliyor bize ve normal bişeymiş gibi kabul görmeye başlandı aldatmak. tatlicadiarzu:mymeka::dilcikar:
bır normal erkek bir arkadasım bana dedı kı bnm hayatım hep boyledır, bır sabit bırı olur ve yanında hep degıskenler olur hep bı sabıt sevgılım olur dedı terbıyesız pisslik.