- 1 Şubat 2025
- 48
- -6
- 1
- 25
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Valla iyi olmuş naptın paranı yiyen o salak oğlana mı kaçtınDün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
Bu açtığın konu doğru mu emin değilim ama doğruysa eğer 1 haftada tanıdığın erkeğe kaçmak istiyordun. Çok dürtüsel davranıyorsun. Bir an önce psikolojik destek alman gerekiyor.Dün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
sana dedik kacma bir erkege diye niye dinlemiyorsun yani. uyusturucu bagimlisi felanmisin surekli bi kacma plani birilerine.Dün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
Kızlar o 22 ben 20 yaşındayız ilk kız arkadaşıyım.Bugün buluşunca arkadaşı da geldi eğlendik ama sürekli pahalı bir şey alınca ben ödüyorum ya da arkadaşı dalga geçiyor burdan after partiye geçek diye ve gülüyorlar.Mesaj atınca trip atsam kızsam ben suçlu olcam.ne yapmalıyım?
Boşuna sinirlenip prim verme bu zavalliyaSen bu insanları aptal mı sanıyorsun?
Bir konunda 25 yaşında olduğunu söylemişsin diğer konunda 20 yaşındayım demişsin.
Milletin başını sokmadan ne yapıyorsan yap, terbiyesiz.
Evden kaçtın ve seni bir erkekle aynı evde yakaladılar. Ama hala elinde internet erişimi var öyle mi? Ne değişik bir baskıcı aile anlamadımDün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?