Evden Kaçan 2 EMO'cu Kızın Yaşam Tarzı

Hiç anlamıyorum bu EMO cuları ben..:1no2::1no2:
Sanki hepsi birbirine benziyor..ayırtta edemiyorum..:1shok:
Aynı saçlar..aynı giyim tarzı..:1ninca:
Benimde oğlum var 15 inin içinde..
Ergen mergen diyorum ama bunlarıda okuyunca
ınsanın şükredesi geliyor..:nazar::Saruboceq:
Ailelere düşen..sevgiyi..ilgiyi hiç eksik etmemeleri..a.s.
Sanki bu tarzlarla o açıklarını kapamaya çalışır gibi bu yavrucuklar..:1hug:

yaa bunlar şaşırmış hepsi aynı tip birsürü denyo genç
13-14 yaşındalar ama 30 yaşında gibi kart duruyolar :nazar:

Hele burada kadıköy'de yada taksimde çoklar
Aynı tip kıyafetler saçlar yüzü kapatmış bir şekilde birbirlerinin kopyası olmuşlar.
Hiç mi görmüyor aileler bunları.
Kızın tepesinde bir damla saç ama beline kadar da uzun tutuyor.

Her dönemde böyle modalar oluyor!önemli olan ailelerin çocuklarına sahip çıkması, onları kötü akımlardan uzak tutması!

yaa bunlar şaşırmış hepsi aynı tip birsürü denyo genç
13-14 yaşındalar ama 30 yaşında gibi kart duruyolar :nazar:

aynen canım ben de gördüm... ben yanlarında çocuk kalıyorum...zemuszemus

bakalım nasıl bir hayat sürüyorlar ..bu yaşta daha onlar saat 9.30 oldumu anneleri hadi uykuya dediği yaşlar..bence ailede oterite yok..tamam emomudur nedir ona özenmişler..
ama ailede takibe almalıydı..:eek:lmaz:
evlatlarımız herşeye özenebilir mümkün olduğunca özendiği şeyleri onlara anlatmalı
ve caydırmaya çalışmalıyız..bunla saldım çayıra mevlam kayıra olmuş..
pişmiş kelle gibi sırıtıyolar tv çıktık diye..-tatlicadiarzu-

Taksimde yapı kredi önünde dilenci gibi oturup etrafa manasız bakışlar fırlatmak emoluk mu?
felsefesi neymiş bu işin ?
Varsa bir felsefe gerçekten biliyorlar mı? sanmam!
Özentilikten başka birşey değil.
Dış görünüşle farklı olmak yerine kafalarıyla farklı olmaya çalışsalar hem vatana hem kendilerine daha fazla yararları olur bence.

EMO’culuk nedir?
C.B., EMO’ların yaşam tarzına harfiyen uyduğunu vurguluyor. İngilizce “duygusal” anlamına gelen “emotional” kelimesinin kısaltılması olan EMO akımını ilk olarak 2-3 yıl önce Bakırköy-Taksim’de keşfettiğini, özentiyle bu akıma uyduğunu söylüyor.
(Milliyet)

Nasıl bir duygusal akımdır The Ring filmindeki Samara Morgan ne kadar duygusal ise emocularda da o kadar duygusallık hissediyorum nedense:roflol:

Özenti ve farklı görünme çabasından başka bir şey değil bana göre.:eek:lmaz:

Her dönemde böyle modalar oluyor!önemli olan ailelerin çocuklarına sahip çıkması, onları kötü akımlardan uzak tutması!

aynen canım ben de gördüm... ben yanlarında çocuk kalıyorum...zemuszemus

bakalım nasıl bir hayat sürüyorlar ..bu yaşta daha onlar saat 9.30 oldumu anneleri hadi uykuya dediği yaşlar..bence ailede oterite yok..tamam emomudur nedir ona özenmişler..
ama ailede takibe almalıydı..:eek:lmaz:
evlatlarımız herşeye özenebilir mümkün olduğunca özendiği şeyleri onlara anlatmalı
ve caydırmaya çalışmalıyız..bunla saldım çayıra mevlam kayıra olmuş..
pişmiş kelle gibi sırıtıyolar tv çıktık diye..-tatlicadiarzu-

Taksimde yapı kredi önünde dilenci gibi oturup etrafa manasız bakışlar fırlatmak emoluk mu?
felsefesi neymiş bu işin ?
Varsa bir felsefe gerçekten biliyorlar mı? sanmam!
Özentilikten başka birşey değil.
Dış görünüşle farklı olmak yerine kafalarıyla farklı olmaya çalışsalar hem vatana hem kendilerine daha fazla yararları olur bence.

Nasıl bir duygusal akımdır The Ring filmindeki Samara Morgan ne kadar duygusal ise emocularda da o kadar duygusallık hissediyorum nedense:roflol:

Özenti ve farklı görünme çabasından başka bir şey değil bana göre.:eek:lmaz:

Hayat tarzı bu olamaz herhalde bizlerde gençtik bir zamanlar ama hiç bir zaman bende özenmedim bu tür şeylere.
Eğer olsaydı ailem ne yapardı bilmiyorum ama kesin bir temiz sopa yer otururdum.
Aileye çok görev düşüyor burada çocuklarımızı sokakta bulmuyoruz bizler.

Evladın olsa sevmezsin valla anaları babaları onları o halde nasıl eve alıyolar ya aile dostunuz flan misafirliğe gelse evde hayvan mı besliyonuz bu hangi tür dese ne cvp verirler ki keşke emo akrabam olsaydı vallahi kabusu olur hayatı dar ederdim ona ama yok off sırnaşık şey:roflol:

Ben bu güruha emo dendiğini yenilerde öğrendim.
Meğer çok moda birşeymiş.
Özgün olmayı moda haline getirmeye çalışırken onu da aynılığa çeviriyorlar.

EMOLAR;

sözüm ona çok hassastırlar, etrafında kimsenin kendilerini anlamadığını zannederler, her türlü ergenlik bunalımını da ilk defa kendilerinin yaşadığını düşünürler, kendilerini yalnız hissedip kendi gibilerle ! paylaşımda bulunurlar. Her şeye ağlarlar. Kuşak çatışması falan hayat memat meselesi gibi gelir bunlara.

Akımın öncüsü Tokio Hotel adındaki gruptur. Kendilerine has gruplar vardır. Yurt dışındaki emolarda eşcinsellik had safhadadır. Bazı erkeklerin kız gibi göründüğüne, oje sürüp makyaj yaptığına tanık olabilirsiniz.

Her akımda olduğu gibi ülkemizde de bir süre sonra rafa kalkacaktır. Nasıl ki bir dönem satanistler gibi simsiyah giyinme moda olduysa bu da şu anın modası.

Bİr kaç öğrencimde gördükten sonra yaptığım araştırmalar sonucunda edindiğim bilgiler bunlar. Korkmamak ve ilgili olmak lazım. Bu olayda en çok şaşırdığım nokta; senin çocuğun tüm yaz boyunca bir yerde çalışıyor ve senin haberin yok ! Ne acı. Problem de bundan kaynaklanmış işte. İlgisizlikten!

çok fazla baskı kurmak değil belki ama bazı konularda ailelerin kısıtlama getirmesi gerekir diye düşünüyorum.. daha çok arkadaş gibi davranılabilir çocuklara.. çevreleri nedir kimlerle arkadaşlık yaparlar nerelere giderler gerekirse bunların izini sürmeli aileler.. çünkü gerçekten tehlikeli yaşlar özentinin, kendini çevreye kanıtlayabilmenin, arkadaş grubunu dahil olabilme için herşeyin yapılabileceği yaşlar.. o yüzden çok çok dikkatli olunması gerekir

o kızları ben de izledim tvden....
sanki beyinlerinin bir tarafı eksikmiş gibi tavırları vardı....Önce anne babalarına kızdım...Ama bilemeyiz tabi nasıl o hale geldiler yaşamadan anlayamayız....şu an küçükler sonra ne olacaklar tahmin bile edemiyorum....
Allah evladın da hayırlısını sağlıklısını versin herkese..............

Şu an o kadar tehlikeli bir yaştalarki nereye çekersen oraya giderler.
Neyine özenirler anlamam.
Ailelere çok iş düşüyor burada .
Onlara doğru olanı güzel bir dille anlatmak gerekir.

X