Evden İş arayan Arkadaşlar

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
35
Merhaba arkadaşlar evden iş arayan arkadaşların çok fazla olduğunu gördüm bildiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü çalışamamnın sıkıntısını bende yaşıyorum. Üniversite mezunuyum ama atanamadığım ve küçük yerde olduğum için şu an çalışamıyorum Ben çok fazla paralar mı kazanıyorum hayır ama benim giderlerimi karşılıyor evde boş oturmaktan iyidir. Burada denediğim şeyleri sizlerle paylaşıcam. Umarım size bir faydam olur. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.

1. Youtube'a videolar yükleyerek para kazanma : Bu oradan buradan alınarak yapılacak videolar değil. Mesela örgü biliyorsunuz el işleri yapmayı biliyorsunuz çekin yüzünüzü göstermeden atın videoyu. Başka bir örnek yemek olabilir. Yemekte iyiyim diyorsanız yemek yaparken kendiniz videoya çekin ve youtube a koyun. Başka ve en çok kazandıran ise yüzünüzü göstererek makyaj giyim vs konusu üzerine video çekebilirisiniz.

2. Blog açarak para kazanma: Ücretsiz blogspot uzantısı var biraz uğrştırıcı ama blogunuz okunduğu zaman iyi bi gelir sağlayabilirsiniz. Blog konusu için ise neyi yazmaktan zevk alıyorsanız o konuda blog açın ki zevk alın blog yazmaktan siz zevk alırsanız başkalarıda okumaktan zevk alır.

3.Makale yazarak para kazanma : Bu konuda çok fazla emek sömürücü var. Siz o kadar uğraşın yazın adam size 1 tl versin komik gerçekten. Bu konuda herkese güvenilemiyor. Güvenilir şirket bulmak için biraz araştırma yapın.

4. Dilinizi paraya çevirin: Herhangi bir dil biliyorsanız çeviriler yaparak para kazanabilirsiniz.

5. Seslendirme ile para kazanma: Bu konuda da herkese güvenilmiyor bir de etkileyici bir ses tonunuz olması gerekiyor:)

Aklıma gelenler bu kadar daha olursa eklerim. Reklam amaçlı değil yardım amaçlı bir yazıydı:)

annladım
whistling.gif