• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitmeyen görümce :(

görümcenin yanında eşine sırnaş, öp, yanına otur, saçıyla başıyla uğraş ne bileyim cilve yap ama her fırsatta yap bunu belki görümcen utanır çeker gider, heee eşin yapma etme dersede sen benim kocamsın ayıp değil gunah değil sana dokunamıcakmıyım de, madem görumcen arsız sen ondan daha arsız ol :47::47::47

sanırım yaşı küçük görümcenizin düşünemiyor sizi samimi buluyor olsa gerek.
konuyu eşinizle konusun kavga etmenın bı anlamı yok sizi anlayacaktır.

Benim eşimde suç. ANlayışsız oln da o. Ablası bir gün aramasa neden bugünr aramadı diyor. Ben ne yapabilirim ki. Sıkıntımı söylesemde istemiyorsun diyecek. Aman erkekler hep aynı işte. Sıkıldım ben gerçektende :(

onun geldiği gün benm uykum geldi diyip yatağına git bi kaç gün bunu yap belki azda olsa kafasına dank eder ...ayrıca geldiğinde onu çok iyi ağırlıyorsan yeme içme sohbet güleryüz bunlarda etkiliyor olabilir...

Valla geçen geldiğinde hiç kalkmadım çok üşüyorum deyip yattım. herşeyide o yaptı. çok fazla da konuşmadım. artık anlaması lazım.

4 erkek kardeşim var, 2 si evli. ben onları vakitsiz zamanlarda telefonla bile aramam olur da yanlış bi zamanda rahatsız etmiş olurum die.

Görümcenizin de saf falan olduğunu düşünmüyorum, kesinlikle kardeşini paylaşamıyor haberiniz olsun. Eğer o şekilde giderse daha çok sıkıntı yaşarsınız. Daha da önemlisi cinsel hayatınızı etkiliyor ve eşinizle aranıza soğukluk girerse bunun telafisi çok zor oluyor.

Ben şimdiye kadar hayattan şunu öğrendim. Bencil olmayacaksın ama önceliklerini iyi belirleyeceksin. Sakın pes etmeyin!!! İş çıkışı için eşinize emri vaki planlar yapın ve eve geç gidin. Sürpriz yapın, sinema bileti falan alın ve başbaşa gitmek istediğinizi kesinlikle söyleyin. Bunda gurur yapacak utanacak birşey yok, eşinize ona hasret kaldığınızı belli edin. ve bu konuyla ilgili eşinizin söyleyeceği herşeye ( ablamı istemiyosun, ona yazık yalnız kalmasın vb bıdı bıdı şeylere) kulak tıkayın. :36::36: "Ben seni özlüyorum gerisi fasa fiso" deyin. Unutmayın olay sizde bitiyor:10:

Benim eşimde suç. ANlayışsız oln da o. Ablası bir gün aramasa neden bugünr aramadı diyor. Ben ne yapabilirim ki. Sıkıntımı söylesemde istemiyorsun diyecek. Aman erkekler hep aynı işte. Sıkıldım ben gerçektende :(

çok kötü bi durum yaaa :(:(:( sıkıntını söyle rahatsız oluyorum de.ben rahat edemiyorum de.
hiiç mi hiiiç yüz verme.

bana da bi zamanlar yüz verme bak çok yüz veriyorsun nerede görülmüş tarihte bile yok kaynana görümce eltinin gelinle iyi olduğu derlerdi.bende hep hayır ben iyiysem onlarda iyi olur .ben saygı gösterirsem benim ailemde saygı görür diyordum.

yaaaaaaaaaa 5 ay önce güzel bi ağzımın payını ,boyumun ölçüsünü aldım.bundan sonra benim annemden başka annem ,kardeşimden başka kardeşim yok.o görümce , kaynana gitsin eltime yalakalık yapsın benden uzak olsunlar.zaten bi göreyim görümcemi ağzının payını vericem 4 gözle bekliyorum.artık susmak yok.sonra kullanıyorlar iyi oldukça aşşağılıyorlar.laf sokup iğneliyorlar.
eşime bile dedim.ben kusura bakma görümcemle konuşup ağzının payını vericem yaptığı iğrenç birşeydi ama sen sakın ha sakın karışma dedim.bana haklısın sana hak veriyorum tamam dedi.
rabbime hamdolsun eşim asla arayı bozmaz mesafelidir. o konu da içim rahat.ama kayınbabamı çok seviyorum.o gelsin kimse gelmesin.

o yüzden bi bahane uydur eşini evden bi haftalığına uzaklaştır.kalmasın evde gitsin.birde eşinin ailesinin evi nerede uzakta mı?senin yakın diye mi gelip gidiyor yoksa işine geldiği için mi?

yani eşin dizime yat diyor sne yatmıyorsun ben öyel anladım .. neden ki..kocan ne diyrosan onu yap
bellki o da mutlu değil bu duurmdan ve bir işekilde kızkardeşinin rahatsız lup gitmeisni siityro yani hayatını kısıtlamak istemiyor.. sen neden çekiniyrosun ki. olailbidiğince serbest davranıan bence o zaten rahatsız olup gidecektir)......

bir arkadaşında dediği gibi bencede sırnaş eşine , öpüp kokla falan rahatsız olsun. sizinde bi özel hayatınız olduğunu anlasın.. ne büyük saygısızlık ben olsam açık açık söylerdim ama sizin durumunuzda eşiniz kızabilir açıkça söylediğin için..

bence eşinle ortak bir arkadaşınız varsa eşininde sevdiği sözünü dinlediği onu araya koy sana söyleyemiyor yanlış anlarsın diye desin ablanı seviyor ama seninle vakit geçirememkden özeliniz olmadıgından şikayetci sadece seni çok seviyor ve akşam işden eve seni görebilmek için acele acele geliyor ve ablanda sizde oldugu için içinden geldiği gibi hareket edimiyor ne olsa çekiniyor ablandan bide yeni elisiniz bencede çok dogru degil haftada birkere iki kere neyse ama hergün hergün bune yaaaa ne sinir bozucu bu kadarda anlayışsız olunmaz yani

Ve olan oldu. Dün eşimle konuştum. Ama bir gün öncesinde yine evimize ilk kez gelen misafirlerimiz vardı ve misafirlerle sofraya oturman görümcem eşimi çağırıp kendisi almasını istedi. Sanıyorum bir 45 dk yoktular. Biz oturup yemeğimizi yedik onalra yemekten sonra geldiler. Çok sinirlendim bir insanın hayatına bu tadar da müdehale edilmezki.
Ben de dün eşime söyledim. Tabiki sen ailemi istemiyosun dedi. Tartıştık. Bugün küsüz işte :((

Ve olan oldu. Dün eşimle konuştum. Ama bir gün öncesinde yine evimize ilk kez gelen misafirlerimiz vardı ve misafirlerle sofraya oturman görümcem eşimi çağırıp kendisi almasını istedi. Sanıyorum bir 45 dk yoktular. Biz oturup yemeğimizi yedik onalra yemekten sonra geldiler. Çok sinirlendim bir insanın hayatına bu tadar da müdehale edilmezki.
Ben de dün eşime söyledim. Tabiki sen ailemi istemiyosun dedi. Tartıştık. Bugün küsüz işte :((

Ben on ay evli kaldim cnm kayinvalidenin evinde evet senin dedigin gibi surekli gorumce bizde kocasiyla bile bizde yatiyordu birde cocugu vardi ustelik ustune ustluk bu yetmesmiz gibi her seyime karisirdi dolaplarimin icinden tut sacimin boyasina giyimime varana kdr herseye hepsine ve annesiyle surekli beni cekistirirlerdi geldigi yetmiyormus gibi ben aksam isten gelirdim sabah alti'da oglu kalkardi evde ses'mi istersin gurultumu istersin hersey vardi yani resmen evlilik degilde kabus gibi birseydi benimkisi :S Esime anlatirdim sorunumu kiz kardesin evli derdim evi yokmu derdim haftadan bes veya alti gunu annesine gelirdi annesi en az gunde kirk kez arardi bunu benim arkamdan atip tutarlardi dedigim gibi allah dusman basina vermesin benim eski gorumcemi durup durup havalara girerdi makjayini ndn boyle yaptin kiz o ne pijama gibi kiyafet giinmissin kendiside 24 saat pijamayla geziyordu dusun artik yani !!esimle tartistigim zaman gozlerinin ici gulerdi sevinirdi !!! bu kdr ucuz bi insandi kendisi halende oyle !!! esime derdi bana para ver dusun artik kocasi var kadinin esimden para isterdi mesele o degilde jayinvalidemde derdi karina gelince veriyorsun kizima gelince birsey yok cok degistin sen seni cok degistirdi karin derdi neler cektim neler ama son zamanlarda actim agzimi yumdum gozumu gorumcem ne derse bende ona karsilik verirdim anca bu sekilde anlardi ona karsi olan ofkemi !!!

Allah sana sabir versin ne ozel hayatin kalio ne evlilikten tat alabiliyorsun cok anliyorum seni ayni durumdaydim cunku !!!! dedigim gibi o geldiginde suslen puslen esine cilve yap kiskansin

Benim görümcem 2.gün gelip hadi bize kahvaltı hazırla dedi.Ben de dedim kiiiiiiiiiiiiiiii" bana ne, kalk sen bana hazırla". Bi de kahvaltı mı hazırlıycam. Neyse ki artık hiç görüşmüyorum.Gerçek yüzünü gösterdi.Bütün herşey bitti,çıkardım onu hayatımdan.Veee asla hakkımı da helal etmem. :)

Allah sabır versin canım ya . ben olsam yıkardım ortalığı ki ben de kayınvalidemle geçinemiyorum eşimi dolduruyorum ona karşı o da hep benden tarafa oluyor.

valla bende de benzer dertler var..tüm sorunumuzun bizim yumuşak yüzlülüğümüzden kaynaklandığını düşünüyorum...kimse yaptığından utanmıyor da biz neden söylemeye utanıyoruz anlam veremiyorum. Ben eşime söylüyorum, hem de devamlı, fakat bişey de değişmiyor... Benimki haklısın diyip de hiçbirşey yapmamaya devam ediyor. Yada sonuç kavga gürültü küslükle sürüyor.. Nasılsa boredx kimseye bişey diyemiyor, tavır da yapamıyor, yapsa da bizimkiler anlamıyor şeklinde hayata devam ediyoruz. 4.5 yıl oldu gitgide dozajı artıyo durumun...Kesinlikle görümcenin saf yada iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kıskanıyor. Bende de kayınvalide,kayınpeder,anneanne ve teyzeler var.. Üstelik de kayınvalide ile ayrı şehirlerdeyiz ama nasıl oluyorsa senenin 9 ayını bizim evde geçirmeyi bir şekilde başarıyorlar ve üstelik aynı şehirde olan teyzeler de çoluk çocuk bizim evde toplanıp, Akşam 8 de işten gelip yemek yapıp yedirip içirip herşeyi toplayıp, bulaşıkları yıkayıp hizmete devam edip eşim gece çalıştığı için bir de gece 12 de teyzeleri benim eve bırakmamı bekliyorlar.. En kötüsü de ben tavır koyup yok diyemediğim için bunları yapmaya devam ediyorum...Daha da kötüsü bunu yapmazsam da ben hastayım yatıyorum, yada işim var odaya çekiliyorum şekli yaptığımda da sabah kalktığımda teyzeleri de sülalecek bizim evde buluyorum. Tek dert bu da değil ya neyse... Kısacası bir çözüm bulursan bana da söyle.. bulamazsan da bu böyle devam etcek bilgin olsun...

Back
X