- 30 Aralık 2009
- 22.776
- 88.784
- 40
-
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
İyi de polis gelmiş zaten evden her türlü çıkardiniz.Orda kızı bırak sen git diye tehdit etti bende gelen polislere şikayetçi değilim dedim İstanbul'a vardığımda direkt hastaneye gideyim demi
Alabilirsin tabi pislik herif eli kırılsın. Bak kardeşim ben de boşandım elimde 11 aylık bebek ve 8 yaşında oğlumla. Resmen gençleştim hayata döndüm. O da polisti. Yani polis ve askerlerin evlilikleri genel olarak sorunlu oluyor. Şimdi pisliğinde sürünüyor. Ordan oraya sürgün yiyor. Sen güçlü dur kızınla yeni hayatına merhaba deDarp raporunu istansuldaki hastaneden almak istiyorum dün sabah polisler geldi sikayetci değilim dedim konunun orda uzamasını istemedim beni kızımla tehdit ediyo diye gideceğimi de söylemedim İstanbul'da alabilirmym gögüsümde morluk var kafamda şişlik
O an yapmadım pişmanım ama istnbulda direkt gitsem olurmuİyi de polis gelmiş zaten evden her türlü çıkardiniz.
Tehdit etse de boştu yani.
Polise darp raporu almak istiyorum diyecektiniz hastaneye gidecektiniz.
Vakit kaybetmeden gidin.
Ya olur tabi. Durumu anlatırsın kızımla tehdit etti korktum dersin birşey olmaz. Hemen al raporuO an yapmadım pişmanım ama istnbulda direkt gitsem olurmu
Olur sanırım ama vakit kaybetmeyin.O an yapmadım pişmanım ama istnbulda direkt gitsem olurmu
Alabilirsin tabi pislik herif eli kırılsın. Bak kardeşim ben de boşandım elimde 11 aylık bebek ve 8 yaşında oğlumla. Resmen gençleştim hayata döndüm. O da polisti. Yani polis ve askerlerin evlilikleri genel olarak sorunlu oluyor. Şimdi pisliğinde sürünüyor. Ordan oraya sürgün yiyor. Sen güçlü dur kızınla yeni hayatına merhaba de
Çok güzeldim yüzüm çöktü üzüntüden ben bide bu yüzden özgüvenimi yitirdim bu halde iş bulabilirmiyim bilmiyorum bu tipimleAlabilirsin tabi pislik herif eli kırılsın. Bak kardeşim ben de boşandım elimde 11 aylık bebek ve 8 yaşında oğlumla. Resmen gençleştim hayata döndüm. O da polisti. Yani polis ve askerlerin evlilikleri genel olarak sorunlu oluyor. Şimdi pisliğinde sürünüyor. Ordan oraya sürgün yiyor. Sen güçlü dur kızınla yeni hayatına merhaba de
Evet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma davası için ücretsiz avukat talep edebilirsinOrda kızı bırak sen git diye tehdit etti bende gelen polislere şikayetçi değilim dedim İstanbul'a vardığımda direkt hastaneye gideyim demi
Davayı benmi açayımEvet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma ivmedin ücretsiz avukat talep edebilirsin
Yolun açık olsun asla pes etme okyanusu gecmissin
Davayı benmi açayımEvet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma ivmedin ücretsiz avukat talep edebilirsin
Şikayetçi olmasamda darp raporu elimde kalabilir miEvet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma davası için ücretsiz avukat talep edebilirsin
Tipinizle is ne alaka?Çok güzeldim yüzüm çöktü üzüntüden ben bide bu yüzden özgüvenimi yitirdim bu halde iş bulabilirmiyim bilmiyorum bu tipimle
Güzeldim yüzüm çöktü bu halimede ayrı üzülüyorum bu halde iş bulamazsam diye korkuyorum sonuçta herkes dış görünüşe bakıyor özgüvenim çok düşükTipinizle is ne alaka?
Bazen çok değişik düşünceleriniz var.
Mankenlik ajansına basvurmayacaksiniz
Duyguların karmakarışık olması normal mi acabaTipinizle is ne alaka?
Bazen çok değişik düşünceleriniz var.
Mankenlik ajansına basvurmayacaksiniz
Yola çıkmışsınız gerisi gelir. Allah yar ve yardımcınız olsun.Eşimin bitmeyen borçları üstümde psikolojik baskısı kısıtlı para vermesi iki gün önce bişe söyledim bi konuda sen çok muhalefetsin bu evin erkeği benim ben annemi aradım o anasını aradı ailesi beni yalancılıkla oğlum seni dövüyosa sen ne yapmışsındır diyen insanlar o gün üstüme yürüdü beni dövünce bende onu ittim dövdüm beni sürekli sen görecen diye tehdit ediyo bende beş yıldır sabrettim bugun evden çıktım şuan otobüsteyim istanbula gidiyorum numaramı değiştim bi kızım var eşim asker personel o işteyken çıktım evden kişisel eşyalarımı aldım bana diyo kızı bırak sen nere gidersen git diyo benim şuan kalbim çok kötü buruk karmaşık duygular dayım nolur bana mesajınızla bile destek olurmsnz daha yazmadığım şeyler var kendim güvenlik görevlisiym online halk eğitim den aldığım 30 belgem var c sınıfı ehliyetim var hayatımı geçindirebilirmiyim kardeşim İstanbul'da bakanlıkta koruma onun yanına gidiyorum İstanbul'da iş bulablrmym hepinize teşekkürler karışık yazmış olabilirim çünkü çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
55 60 yaşında çalışıyor insanlar iş buluyor . Sagduyulu olurmusunuz .Güzeldim yüzüm çöktü bu halimede ayrı üzülüyorum bu halde iş bulamazsam diye korkuyorum sonuçta herkes dış görünüşe bakıyor özgüvenim çok düşük
Davayı benmi açayım
Sıfırdan hayat kuracaksan İstanbul yanlış seçenek. Yaşam maliyeti daha az olan bir yere gitmelisin.Eşimin bitmeyen borçları üstümde psikolojik baskısı kısıtlı para vermesi iki gün önce bişe söyledim bi konuda sen çok muhalefetsin bu evin erkeği benim ben annemi aradım o anasını aradı ailesi beni yalancılıkla oğlum seni dövüyosa sen ne yapmışsındır diyen insanlar o gün üstüme yürüdü beni dövünce bende onu ittim dövdüm beni sürekli sen görecen diye tehdit ediyo bende beş yıldır sabrettim bugun evden çıktım şuan otobüsteyim istanbula gidiyorum numaramı değiştim bi kızım var eşim asker personel o işteyken çıktım evden kişisel eşyalarımı aldım bana diyo kızı bırak sen nere gidersen git diyo benim şuan kalbim çok kötü buruk karmaşık duygular dayım nolur bana mesajınızla bile destek olurmsnz daha yazmadığım şeyler var kendim güvenlik görevlisiym online halk eğitim den aldığım 30 belgem var c sınıfı ehliyetim var hayatımı geçindirebilirmiyim kardeşim İstanbul'da bakanlıkta koruma onun yanına gidiyorum İstanbul'da iş bulablrmym hepinize teşekkürler karışık yazmış olabilirim çünkü çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
Davayı benmi açayım
Şikayetçi olmasamda darp raporu elimde kalabilir mi
Yooo normal degil.Duyguların karmakarışık olması normal mi acaba
İstanbul da kardeşim var kira vermeyecem buraya ondan geldimSıfırdan hayat kuracaksan İstanbul yanlış seçenek. Yaşam maliyeti daha az olan bir yere gitmelisin.
Darp raporun var mı? Şikayetçi olmadın mı hiç? Eşine şiddet askeriyede ciddi problem diye biliyorum