Evden gidiyorum nolur bana destek olun güzel arkadaşlarım😭😭🙏🏼

Orda kızı bırak sen git diye tehdit etti bende gelen polislere şikayetçi değilim dedim İstanbul'a vardığımda direkt hastaneye gideyim demi
İyi de polis gelmiş zaten evden her türlü çıkardiniz.
Tehdit etse de boştu yani.
Polise darp raporu almak istiyorum diyecektiniz hastaneye gidecektiniz.
Vakit kaybetmeden gidin.

Alabilirsin tabi pislik herif eli kırılsın. Bak kardeşim ben de boşandım elimde 11 aylık bebek ve 8 yaşında oğlumla. Resmen gençleştim hayata döndüm. O da polisti. Yani polis ve askerlerin evlilikleri genel olarak sorunlu oluyor. Şimdi pisliğinde sürünüyor. Ordan oraya sürgün yiyor. Sen güçlü dur kızınla yeni hayatına merhaba de

Çok güzeldim yüzüm çöktü üzüntüden ben bide bu yüzden özgüvenimi yitirdim bu halde iş bulabilirmiyim bilmiyorum bu tipimle

Orda kızı bırak sen git diye tehdit etti bende gelen polislere şikayetçi değilim dedim İstanbul'a vardığımda direkt hastaneye gideyim demi
Evet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma davası için ücretsiz avukat talep edebilirsin

Yolun açık olsun asla pes etme okyanusu gecmissin

Evet git tabii ki şikâyetçi olmasan bile boşanmada elinde delil olur,ise girmeden de üzerinde mal mülk yok ise barodan boşanma ivmedin ücretsiz avukat talep edebilirsin

Yolun açık olsun asla pes etme okyanusu gecmissin
Davayı benmi açayım
Şikayetçi olmasamda darp raporu elimde kalabilir mi

Yola çıkmışsınız gerisi gelir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Davayı benmi açayım

aç gitsin zaten kısa sürmüyor ne kadar erken o kadar iyi, çocuğa da nafaka talep edersin maaşından kesilir ödemek zorunda, eğer düğünde takılan ve bozdurduğunuz ve yanına almadığın takılar varsa onları da dava ile istersin

Sıfırdan hayat kuracaksan İstanbul yanlış seçenek. Yaşam maliyeti daha az olan bir yere gitmelisin.
Darp raporun var mı? Şikayetçi olmadın mı hiç? Eşine şiddet askeriyede ciddi problem diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…