• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden Çağrı Merkezi Elemanı olarak çalışan var mı?

matrakuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
35
0
36
İstanbul
Aranızda bu tür bir iş yapan var mı ? Eve gelip sistemi kuruyorlarmış.Sabit telefon hattın ,internet bağlantın,bilgisayarın, kulaklığın bir de bilgileri depolayacak kadar hafızası olması gerekiyormuş bilgisayarının.Haftalık en az 20-25 saat çalışman gerekiyormuş.Çalışma saaatlerini kendin belirliyorsun sanırım.Bazı firmalar sigorta da yapıyormuş.Başlıngıçta 650-700 lira kazanılıyormuş.Böyle bir deneyimi olan varsa bilgi verebilir mi? Küçük çocuğu olan evhanımları için ideal bir iş gibi gözüküyor.

bu konuyu bende merak ediyorumm bilenler yardımcı olursanız sevinirizzz

merhaba bayanlar ben bu konuyu biraz araştırdım.kariyer sitelerinde '' home agent '' adıyla geçiyor bu iş.turkcell in böyle bir uygulaması var.kariyer sitelerinde pozisyon adı kısmına '' home agent '' yazın. bir sürü ilan çıkıyor zaten.şimdiden kolay gelsin.inşallah gönlümüze göre işler buluruz.:40:

kariyer.netten başvurdum bende şimdi. ek iş bulmam lazım 7000 tl para kazansam yeter çokta gözüm yok :17:

Back