canım benim önceki evimde de çok fazla karınca vardı. tezgah üstüne hiçbir şey bırakamazdım. her tarafa çamaşır suyu döktüm,karınca için olan ilaçlardan kullandım, her yere naftalin kullandım ama hepsi geçici çözüm oldu maalesef umarım sen bu sorununu çözebilirsin.
Önceden karınca ilacı koyuyordum. Gelmiyorlardı. Şimdi bebeklerim var hep yerlerde oynuyorlar. ilaç koyamıyorum. Gülben Ergen in sabah programında bitki uzmanı birisi söylemiştir karıncalara çareyi ama şimdi hatırlayamıyorum neydi ?
Ya canim karinca ilaclari cok her yerde o sorun degilde ben dogal bisey istiyorum oldurmeyen. Nebilim bi bitkinin kokusundan gelmesinler mesela yada baska farkli bi sey. Yoksa o ilaclardan bende aldim ama oluyolar uzuluyorum gerek yok oldurmeye gunah
canım karıncalar tuzada gelmiyorlar,sana önermem ne kadar doğru bilmiyorum çünkü mutfağındaymış dışardan geliyordu bize kapı eşiklerine serpiştiriyordum bir tek tani bile içeri gelemiyordu )
Raid in karınca yemini koydum geldikleri yere bir de spreyi var ondan da aldım geçtikleri yerlere sıktım şuan yoklar:) önemli olan tam olan nereden geldiklerini yuvalarını bulmak oradan bitireceksin işi:)
bir de tarçından kaçıyorlar geçtiği yerlere dökün..