Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
detan karınca ilacı fıs fıs sıktı eşim karıncaların yoluna eczacıbaşının
2 ya da 3 defa sıkmıştır en fazla
bir daha karınca görmedim
tavsiye ederim kokmuyor ama doğal değil
benimde mutfağımda vardı,tezgahta hiç bir yiyecek bırakamazdım anında doluşurlardı ve öyle böyle değil epeyce çoklardı..sonra bir yakınımdan toz naftalin tavsiyesi aldım..
tezgahın altına (dolapların altına) çıktıkları yerlere bolca döktüm..çok şükür kalmadı artık diyebilirim..arada bir naftalinin etkisi kaybolunca tek tük çıkıyorlar..ben hemen bir operasyon düzenliyorum kayboluyorlar:) naftalin ilk döküldüğünde biraz ağır kokuyor ama karınca istilasından iyidir..
Ya canim karinca ilaclari cok her yerde o sorun degilde ben dogal bisey istiyorum oldurmeyen. Nebilim bi bitkinin kokusundan gelmesinler mesela yada baska farkli bi sey. Yoksa o ilaclardan bende aldim ama oluyolar uzuluyorum gerek yok oldurmeye gunah
Evde ve ozellikle de mutfagimda karincalar cok fazla. Karinca tozu disinda onerebileceginiz bisey varmi? Mesela kuru yiyecek dolabina da giriyolar dogal bisey varmi onlari uzak tutabilecek
nerede oturuyorsun?
istanbulda mı?
Kizlar limonu denedim ama aksine karincalar ona toplandi bu seferde![]()
Benim arkadaşım balkonundaki karıncalar için bir miktar un serpmişti.Karıncalardan böyle kurtuldu .Denemeni tavsiye ederim
MErhaba sorunun çözümü cok basit.
Salkım domateslerin yeşil dallarını karıncaların dolaştığı her köşeye koyun en kısa zamanda evi terkedecekler. Ve uzunca bir zaman bu dalları kaldırmayın.
Bana dua edersiniz insaallah.