- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.815
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bişey dicem yeni halıyı eve serince cok toz oluyor ben aldıgı gibi halı yıkamaya verdim eve öyle serdim hep derler yeni halı yıkamaya verilmez diye ama cidden cok tozlu oluyor ben birde ne alırsam alayım mutlaka yıkayıp kullanıyorum halı kilim perde ne alırsam yani o yüzden zor olur halı kılını azaltmakKomşum yeni halima bir süpürge yaptı eskisine oranla daha az to Z çıktı etrafa yavaş yavaş ağır ağır uzun süreli supirmust u benim gibi değil![]()
Evet ben de saat basi uyaniyorum nerdeyse. Ilk bebegimde benim de hic enerjim olmuyordu ama gunduz onunla beraber uyuyabilirsen uyu bence. Bir saat de olsa iyi gelecektir. Sabah ben kalktigimda beynim hala uyuyordu. Zorladim kendimi cunku 2 yasindaki oglum da hala bana muhtac. Kahvaltisi, alt değiştirmesi, oyunu vs. O sayede enerjim yerine geliyor benim de.İyide enerji kalmiyor ki. Emziriyorum şuan her gece
Benimde bebeğim var ve emzirme dönemindeyim gece saat başı kalkıyorum sabaha enerji pek kalmıyor. Sana bravo yapabiliyorsan
Aslında yikatmam gerekiyordu ama ben aldığımda ve lazım olduğunda tam bayram arefesiydi mecbur öyle kullandım hiç kirlnemedi ama çok toz yapıyor şimdi süpürür çıktım evden üstüne bu konuyu gördümYa bişey dicem yeni halıyı eve serince cok toz oluyor ben aldıgı gibi halı yıkamaya verdim eve öyle serdim hep derler yeni halı yıkamaya verilmez diye ama cidden cok tozlu oluyor ben birde ne alırsam alayım mutlaka yıkayıp kullanıyorum halı kilim perde ne alırsam yani o yüzden zor olur halı kılını azaltmak
Benimde evime misafir gelmişti evde halı yoktuAslında yikatmam gerekiyordu ama ben aldığımda ve lazım olduğunda tam bayram arefesiydi mecbur öyle kullandım hiç kirlnemedi ama çok toz yapıyor şimdi süpürür çıktım evden üstüne bu konuyu gördüm
Halıları kaldırırsam 6 yaşında oğlum var üşütür diye korkuyorum.yoksa düşünmedim değil. Kilim ince kalır sanki. Evi degistiricez çözüm olurmu bilmem. Çünkü yola bakıyor yani araç tozu vs.
Burasi banyo mu?Merhabalar. Biz yeni taşındık, önceki evimde toz sorunum yoktu ama bu evde süpürge tutup sildikten sonra bile terliklerimizin altında resimdeki gibi milyon tane küçük siyah toz taneleri oluyor. Bu tozlar temizliğe rağmen yerdeler nereden geliyorlar anlamiyorum elektrik süpürgemiz de motoru gayet güçlü bir makine. Kedimiz de var o da bu ara çok tüy döküyor ama bunlar tüy değil. Yer haricinde aslında bu tozlar her yerde özellikle de banyoda klozetin üstünde dis fırçalığının içinde vs. Delirmek üzereyim bu durum normal mi? Değilse de kurtulmak için ne yapmam gerekir bir fikri olan var mıdır? Artık tekrar taşınıp tüm eşyaları değiştirmeyi bile düşünüyorum çünkü arınamıyormuşum hissi gelmeye başladı.Eki Görüntüle 2613132 Eki Görüntüle 2613133
Hayır, terligimin altı. Banyo fayanslari beyaz olduğu için aynı bu şekilde orada da görünüyorlar.Burasi banyo mu?
Temiz aslında her seferinde temizleyip kaldırıyorum, üstüne bir de siliyorum yerleri en azından silinme ile bir nebze azalması lazım ama yok olmuyor.Süpürgenin fırçası temiz mi ordan kaynaklanabilir
Süpürgem tas çatlasın 5 aylık, öbür evde çok memnundum aslında ama belki de değiştirmeliyim. Sizin de aynı bu şekilde miydi? Acaba diyorum evle mi alakalı bir yerlerden toz mu giriyor ki ekstradan?Ben elektiril süpürgemi değiştirdim kurtuldum
ev eski olunca süpğrgeliklerindende geliyor yada camlard acıklık falan varsaSüpürgem tas çatlasın 5 aylık, öbür evde çok memnundum aslında ama belki de değiştirmeliyim. Sizin de aynı bu şekilde miydi? Acaba diyorum evle mi alakalı bir yerlerden toz mu giriyor ki ekstradan?
Evet ev eski maalesef o zaman dediğiniz gibi olabilir, teşekkür ederimev eski olunca süpğrgeliklerindende geliyor yada camlard acıklık falan varsa