- 9 Şubat 2010
- 18.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.214
- 1.123
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Kapı pencereden giren toz, kedinin tüyleri ve kumu haliyle evin çabuk kirlenmesine sebep olur ama dağınık meselesi başka şey, gerçekten toplu bir insansanız ev iki günde dağılmaz. Bir robot süpürge biriken tozlar için size çok yardımcı olacaktırYa kızlar ben tek yaşıyorum bi de kedim varevde çok güzel temizlik yapıyorum en fazla 2 gün dayanıyorÖyle dağınık bi insan da değilim bi bakıyorum ev iki günde dağılmış. Ben istiyorum ki evde haftada bir her yeri süpürüp sileyim bütün hafta öyle gitsin ama olmuyor benim gibi olan var mı lütfen yanlız olmadığımı söyleyin
2 yaş bebesi ile benimki maksimum 1 saat sürüyor 1 saat sonra hiç yapılmamış gibi duruyorYa kızlar ben tek yaşıyorum bi de kedim varevde çok güzel temizlik yapıyorum en fazla 2 gün dayanıyorÖyle dağınık bi insan da değilim bi bakıyorum ev iki günde dağılmış. Ben istiyorum ki evde haftada bir her yeri süpürüp sileyim bütün hafta öyle gitsin ama olmuyor benim gibi olan var mı lütfen yanlız olmadığımı söyleyin
Tek yaşarken nasıl oluyor ya çok mu dağınıksınızYa kızlar ben tek yaşıyorum bi de kedim varevde çok güzel temizlik yapıyorum en fazla 2 gün dayanıyorÖyle dağınık bi insan da değilim bi bakıyorum ev iki günde dağılmış. Ben istiyorum ki evde haftada bir her yeri süpürüp sileyim bütün hafta öyle gitsin ama olmuyor benim gibi olan var mı lütfen yanlız olmadığımı söyleyin
En kötüsü de o kadar temizlik yapıp misafir gittikten sonra hiç yapılmamışcasına pis olması...var!Beeeen been beeen! :)
Benim kedim yok ama evim aşırı çabuk kirleniyor. Gerçekten anlayamadım. Zaten haftaiçi işe git gel akşam hiçbi şey yapmak istemiyorum, bulaşık çıkmasın diye yemek bile yemeyeceğim normal zamanlarda ki yemediğim de oluyor. Allahtan şu an orucum da bulaşık az.
Maalesef her hafta temizlik, etrafı toplama yapmak gerekiyor. Haftaiçi zor, haftasonu da 2 ye bölüyorum. Dün yerleri sildim viledayla sonra süpürdüm, mutfak dolaplarını sildim, toz aldım. Etrafı topladım. Çamaşırları yıkadım, astım.
Bugün de lavaboları ve tuvaleti yıkayacağım. Akşama misafirim var. Başka da bi şey yok. :) Bence her haftasonu evi silip, süpürmeye ayırabilirsiniz 1 günü. Ben eğer bi haftasonunu atlasam diğer haftaya bıraksam her yer savaş alanı gibi oluyor ve çok fazla toz oluyor.
Biz iki kişiyiz esım gec geldıgı ıcın yalnız kalırım genelde, ama ev cok dagılır tozlanır anlam veremem :/Ya kızlar ben tek yaşıyorum bi de kedim varevde çok güzel temizlik yapıyorum en fazla 2 gün dayanıyorÖyle dağınık bi insan da değilim bi bakıyorum ev iki günde dağılmış. Ben istiyorum ki evde haftada bir her yeri süpürüp sileyim bütün hafta öyle gitsin ama olmuyor benim gibi olan var mı lütfen yanlız olmadığımı söyleyin
Zaman zaman bende denk geliyordum eskiden artık her hafta sonu filtresini çıkarıp yıkadıktan sonra gider kısmına yağ çözücü sıkıyorum. Süngerle lastiklerini falan temizleyip yüksek ısıda boş çalıştırıyorum. Birde bulaşıkları içine koymadan ıslak peçeteyle sıyırıyorum. Kızartma bulaşığı varsa biraz pril sıkıp önden duş programını çalıştırıyorum 8 dakikalık. Fark ettim ki ağır yağlı bulaşıktan sonra oluyor bu durumBende bu post uzerinden bı sorayım sizlereee
Bulaşık makinem (deterjanım hep aynı) gider kısmında yağ kalıntısı bırakmaya başladı
Oysa Haftalık o gideri açıp temizlerim kirli bırakmam, tıkanmış birikmiş bilmem nolmus olamaz da hani
Nedir nedendir
Bilen var mı
Çözüm bulamadım
Yardımcı olabilir mi okuyan olursa
Yaşayan olmuşsa
Önceden bulasigiyla hurraa koyardım tertemiz çıkardıZaman zaman bende denk geliyordum eskiden artık her hafta sonu filtresini çıkarıp yıkadıktan sonra gider kısmına yağ çözücü sıkıyorum. Süngerle lastiklerini falan temizleyip yüksek ısıda boş çalıştırıyorum. Birde bulaşıkları içine koymadan ıslak peçeteyle sıyırıyorum. Kızartma bulaşığı varsa biraz pril sıkıp önden duş programını çalıştırıyorum 8 dakikalık. Fark ettim ki ağır yağlı bulaşıktan sonra oluyor bu durum
Tuzu sürekli var, eksildikçe ilave ediyorum, parlatıcı kullanmıyorum. Eskiden benimki de çok teferruat istemiyordu ama eskidi sanırım şimdi daha nazlı çalışıyorÖnceden bulasigiyla hurraa koyardım tertemiz çıkardı
Temizliğini 5-7 günde bir yapıyorum nasıl olsa diye
Şimdi nolduysa birden
Makine tuzu filan ne sıklıkta koyuyorsunuz ?
Tuz önerin var mıTuzu sürekli var, eksildikçe ilave ediyorum, parlatıcı kullanmıyorum. Eskiden benimki de çok teferruat istemiyordu ama eskidi sanırım şimdi daha nazlı çalışıyor
En son Tursil marka aldım, bir sıkıntı çıkmadı, bardaklarda çizilme falan yok.Tuz önerin var mı
Normal kaya tuzu koyabilirsin diyenlerde var
Önceden firmanın verdiği tuzu kullandım iki sefer
Sonra da yenilemedim, hangi marka almaliyim marka gozetmeli miyim bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?