• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evdeki nişan için tesettürlü kıyafettt!!!!

asel_000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
749
125
63
Elazığ
ya kızlar bayramda evde söz nişan birarada olacak. kıyafet bulamıyorum istediğim gibi. konyadayım ve çok seçenek yok malesef. diktirmek gibi bir şansım da yok.. çıldıracağımm.:( yardım edin lütfen!! özellikle de konyada bildiğiniz güzel yerler var mı?? tesettürlü abiye tarzı kıyafetler satan:(

ya baktım bi kaç yere çok içime sinen olmadı.. ve acayip uçuk fiyatlar var.. iç,ime sinse parasını yine sorun etmeyeceğim de yok:( napcam been:(

canım o zaman konyaya en yakın başka şehirlere falan bak..madem her yerı gezdın ve umdugunu bulmadın..

veya güzel bir terzi bul, netten de begendıgın bır elbısenın resmını ver, yetiştirsin bayrama kadar...

site adı vermek yasak sanırım özel mesaj attım sana yardımcı olduysam sevinirim:16:

canımm çok teşekkür ederim özelden mesaj atmaya çalıştım ben de ama atamıyormuşum:) yeni üye olunca sanırım:D çok beğendim bu siteyi bakalımm olmazsa sipariş vericem gitsin:):)

canım o zaman konyaya en yakın başka şehirlere falan bak..madem her yerı gezdın ve umdugunu bulmadın..

veya güzel bir terzi bul, netten de begendıgın bır elbısenın resmını ver, yetiştirsin bayrama kadar...

canım çok sağol.. terzi işine pek girmek istemiyorum korkuyorum iyi olmazsa diye ama internetten bi iki bişi buldum onlardan birine karar vericem sanırım:) teşekür ederimm

Aker Konya

Kule Site AVM No:8/105 Selçuklu

Tel: 0332 234 33 11

burayada bakabilirsin hatta sitelerine gir beğendiğin elbiseler olursa getirtebilirsin. sonra dener beğendiğini alırsın

bende evde olan nişanımda böyle bi kıyafet giymiştim canım
$Fotoğraf0052.jpg $Fotoğraf0053.jpg

Back