merhaba arkadaslar,ben yurtdisinda yasiyorum ayni sorun bizdede var bizde once bilgisayarin ekraninda gezerken farkettik bu bocekleri,genellikle mutfekta pencerenin yaninda olurdu laptop,sonra farkettikki buzdolabinin da uzerinde varlar basladik arastirmaya heryere yayilmislar ve ozelliklede kitaplar kagitlar ve kagit pecetenin icine.sonra esim nette arastirdi burda dettol diye bi temizlik urunu var yuzeylere sikiliyo antibakteriyel,o iyi geliyomus,hemen heryeri temizledik ,kitaplari felan attik heryere dettol siktik,ha bide kesinlikle disardan geliyolarmis o nun icinde pencerenin onunu pudralayin diye bi bilgiye ulasmistik bi siteden,onu yaptik.uzun sure gorunmediler ama bi kac haftadir gene basladilar gorunmeye, bizim evin dis yuzunde bi cikinti var guvercinler surerkli oraya konuyo onlardan geldigini dusunmeye basladik.simdilik benden bu kadar sizde kontrol edin evin disinda kuslarin kondugu yaadigi bi yer varmi,bi de tekrarlladiysa ilk monitorun ustunde goruyoz ben hemen kitap pecete kontol ediyorumbelli oluyo ozaman,birkac gundurde kaloriferin uzerindegoruyorum hep beyaz seylere gidiyolar sanirim.