evdeki küf yardım lütfen

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
163
41
Diğer
slm kızlar banyomda küflenme var fayans aralarında geçenlerde salonun penceresinin altında gördüm.
salonum güneş de görüyor. nasıl küflendi anlamadım. nasıl temizlemem gerekşyor yardımcı olursanız sevinirim.

İlk önce kuru bir fırça ile temizlemelisin tabi sileceğin yerlerde kuru olmalı yoksa lekeler dağılma yapabilir, ondan sonra çamaşır suyu ile temizleyebilirsin.

Banyonun rutubet tutmaması için duştan sonra buhar çıkana kadar kapısını açık bırakmalısın. Pencere önünde koltuk falan varsa oraya hava az geliyordur dışarıdan da duvar yağmuru çektiği zaman yine küflenme yapar orasını da sürekli silmekten başka çare yok sanırım...

sağol ilgilendiğin için pencere önü açık koltuk alt tarafta pencerenin çiçek saksı konulan yerde küf. yağmurdan olabilir. banyoyu kesinlikle kapatmam. kuruyana kadar açık bırakırım kapısını üff öldürcek beni bu küf.

Canım spreyli Polisil küf temizleyici satılıyor Koçtaştan aldım.Ben de çatı katında oturuyorum,duvarlar kışın yeşil-siyah küf oluyor.Bu ürün duvarlarımı küften arındırdı.Muhteşem birşey.

şeeyyy benim bulunduğum yerde koçtaş yok ancak ankaraya gidince bakarım.sağol

banyodaki küf sırf senden kaynaklanmıyor olabilir.
bence üst-alt-yan komşularınlada bir görüş.

banyodaki küf sırf senden kaynaklanmıyor olabilir.
bence üst-alt-yan komşularınlada bir görüş.

karşı komşumada sormak istemiyorum ne bilim yanlış anlar. sanki ben temiz değilmişimde o yüzden küflendirdi der diye. o da diğer kadına söyler derken apartmanı alır götürür. sevmiyorum pek komşularımı da.

Canım boş bir fısfısın içine klorak yani çamaşır suyu doldur küflü olan yerlere sık ve bekle küflerden eser kalmayacak bana inan:34:

selamlar arkadaşlar
benimde evimde oluyor ne yazıkki evi geçtim banyodaki hasır sabunluğum hasır kirli sepetlerim bile küf atmış heleki geçenlerde misafir için konsolun bir gözüne koyduğum hasır ekmek sepetimde küf atmış hadi kirli sepetlerim banyodada ekmek sepetini yıkamadım eetmedim şaştım doğrusu
yaşadığım şehirde nem oranı yüksek
nem oranı yüksek yerlerde yaşayanlar benim gibi sorun yaşıyormu?ya böyle olursa atacam sepetleri
bir arkadaş küf temizleyici sprey söylemiş
bu sadece temizliyormu yoksa aynı zamandada önlüyormu?

daha fazla havalandırırsan küflenme olmaz canım belki ondandır

bizde çatıkatında oturuyoruz. bütün tavanlarımız yemyeşil oldu evimden tiksindim resmen. burdan okuyup öğrendik eşim boş fısfıs kutusuna çamaşır suyu koydu sıktı bütün küfler gitti :)
ama ev çok fena çamaşır suyu kokuyor yapmadığım şey kalmadı gitmedi o koku :(

bizde çatıkatında oturuyoruz. bütün tavanlarımız yemyeşil oldu evimden tiksindim resmen. burdan okuyup öğrendik eşim boş fısfıs kutusuna çamaşır suyu koydu sıktı bütün küfler gitti :)
ama ev çok fena çamaşır suyu kokuyor yapmadığım şey kalmadı gitmedi o koku :(

ya çamaşır suyuda çok zararlı özellikle ciğerleri mahvediyor
doktorlar çamaşırsuyu kullanılmammasını kullanıldığı takdirde ise çok fazla durullanması gerektiğini söylüyorlar
bben çamaşşır suyunu hayatımdan çıkarmaak istiyorum da başka çare arıyorum
peki şu hasır sepetlerim konusunda bir fikriniz varmı?

Back