İşte ne olabilir onu hiç anlayamıyorum kiKokunun kaynagini bulmadan size tavsiye veremeyiz ki
Kendi evimizEw sizinmi kira mi
Hayır rutubet yokRutubet mi.var
Nasil bir koku tam olarak? Belki vestiyerin arkasinda rutubet var ve onun kokusu olabilir mi?İşte ne olabilir onu hiç anlayamıyorum ki
Hayır rutubet yokRutubet mi.var
İlk kez açıyorumSanirim daha once de acmistiniz konuyu. Daha ne diyelim ki.
Öyle bir koku değil ama temizleyecegim tesekkurlerBöyle leş kokusu gibiyse ,buzdolabin arkasına bakin buzluk kısmından hortumdan akıtma yapıp çok pis bir koku yayabiliyor
Teker teker hepsine yonelecegim çok teşekkürlerWC ve banyonun tavanında asma tavan varsa, üst katın banyosundan su sızmış ve rutubet yapmış olabilir, asma tavandan görmüyor olabilirsiniz. Bulaşık makinesinin gider borusu ters dönmüş ise o da lağım kokusu yapar. Havalandırmanın içinde kuş ölüsü olabilir yada bir yerde bayatlamış yiyecek olabilir aklıma bunlar geldi
Baska bir uye o zaman neredeyse birebir ayni konu da.İlk kez açıyorum
Rica ederim inşallah kaynağını kokunun kaynağını bulursunuzTeker teker hepsine yonelecegim çok teşekkürler
Olabilir mi vestiyer duvara monteli evi aldigimizda öyle dizayn etmişlerdi ama gerekirse söktürürümNasil bir koku tam olarak? Belki vestiyerin arkasinda rutubet var ve onun kokusu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?