Evdeki koku

nsrnakyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
524
1.571
43
Merhaba arkadaslar. Bı cocugum var olabildiğince evimi temiz tutmaya calisirim düzenli süpürür silerim havalandiririm çöpleri çıkartırım. Belirli periyodlarda temizliğe gelen bir abla da var zaten açıkçası cocuklu bir ev olduğu icin genel olarak temiz.
Gelelim beni rahatsiz eden kısma. 5 yıldır bu evdeyim bu koku iki aydır söz konusu yani bizden önce oturan vs bunlarla alakalı bi durum söz konusu değil. Eve girerken ağır bı koku hissediyorum. Nasıl desem hani böyle çok eski evler olur girince bir koku alirsiniz ya tam olarak öyle. Girişte vestiyer var tamamen sildim temizledim boşalttım ama yok yok yok. Oda parfümleri bambular vs sadece kokuyu maskeliyor engellemiyor. Bu koku bana gerçekten dert oldu var mı bana verebileceginiz fikirler ne olabilir neden olabilir ne yapabilirim?

WC ve banyonun tavanında asma tavan varsa, üst katın banyosundan su sızmış ve rutubet yapmış olabilir, asma tavandan görmüyor olabilirsiniz. Bulaşık makinesinin gider borusu ters dönmüş ise o da lağım kokusu yapar. Havalandırmanın içinde kuş ölüsü olabilir yada bir yerde bayatlamış yiyecek olabilir aklıma bunlar geldi

Teker teker hepsine yonelecegim çok teşekkürler

Ev değiştirin diyecektim. Ama sizin kendi evinizmiş. Koku çok rahatsız ediyorsa evi bı boyatmanızı tavsiye ederim. Yada bir yerde bişey unutmuş olabilirmisiniz? Oda koku yapar

Banyodan yatak odasına sızıntı olabilir. Dolapların arkasına bakın kabarmışsa o koku yapar.

Evde halılar ıslanmışsa o da koku yapar.

Bir de yikanması gereken mont pardesü ya da bir kıyafet olabilir. Onun kokusunu alıyor alabilirsin.

Bazen de deri ayakkabilar mont ya da çantalar çok fena koku yayıyorlar.

Bir de lavabolarin hepsine lavabo aç dök. Borulardan gelen kokuyu yok ediyor.

Bir de banyonun giderini poşetle tıkıyorum ben.

Bahsettiğiniz koku eski ahşap kokusu olabilir. Mobilyalar a bakın. Kapılar portmanto ve koltuklar eski ise onların süngerleri de koku yapar. Ve tavanlar lambiri ya da ahşapsa onlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…