- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle bir kokuda değil eski ev kokusu ya hani böyle köy evleri olur ya ve bu koku sadece antrede var.Bişey ölmüş olmasin
Ayni sorun bende de var kısın daha cok ama yazin biraz azaldi. Bende de sadece antrede var kaynaginj bulamadmYok öyle bir kokuda değil eski ev kokusu ya hani böyle köy evleri olur ya ve bu koku sadece antrede var.
Ya cok ozur dileyerek acaba evinizin bir kosesinde fare tarzi hayvan ölmüş olabilir mi arkadasimin da evinde oyle bir koku oluşmuştu. Gun gectikce dayanilmaz hale geliyordu. Buzdolabinin altinda ölü fare varmis gunden güne curumesi fena koku yapmış. Her yeri kaldırinca durum anlasildi.Merhaba arkadaslar. Bı cocugum var olabildiğince evimi temiz tutmaya calisirim düzenli süpürür silerim havalandiririm çöpleri çıkartırım. Belirli periyodlarda temizliğe gelen bir abla da var zaten açıkçası cocuklu bir ev olduğu icin genel olarak temiz.
Gelelim beni rahatsiz eden kısma. 5 yıldır bu evdeyim bu koku iki aydır söz konusu yani bizden önce oturan vs bunlarla alakalı bi durum söz konusu değil. Eve girerken ağır bı koku hissediyorum. Nasıl desem hani böyle çok eski evler olur girince bir koku alirsiniz ya tam olarak öyle. Girişte vestiyer var tamamen sildim temizledim boşalttım ama yok yok yok. Oda parfümleri bambular vs sadece kokuyu maskeliyor engellemiyor. Bu koku bana gerçekten dert oldu var mı bana verebileceginiz fikirler ne olabilir neden olabilir ne yapabilirim?
Yok o tarz bir koku değil her yeri de kontrol ettim de dolabimiz monteli duvara vestiyer yani. Sanırım onun arkası rutubet yaptı onu sokturecegimYa cok ozur dileyerek acaba evinizin bir kosesinde fare tarzi hayvan ölmüş olabilir mi arkadasimin da evinde oyle bir koku oluşmuştu. Gun gectikce dayanilmaz hale geliyordu. Buzdolabinin altinda ölü fare varmis gunden güne curumesi fena koku yapmış. Her yeri kaldırinca durum anlasildi.
Bizim de dolap monteli ve sadece antrede var ikisi de tesaduf olamaz kesi dolapta var biseYok o tarz bir koku değil her yeri de kontrol ettim de dolabimiz monteli duvara vestiyer yani. Sanırım onun arkası rutubet yaptı onu sokturecegim
Aynen bende öyle düşünüyorum koku sadece girişte ve orada dolaptan başka birşey yokBizim de dolap monteli ve sadece antrede var ikisi de tesaduf olamaz kesi dolapta var bise