Evdeki eşyalar

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
Bosannan arkadaşlar bilginiz var mi? Simdi mobilya hali,perde vs. Erkek tarafi aldiz kiz tarafi ise tum küçük ev aletleri, hali, mutfak vs .gibi esyalari aldi . Erkek kiza surekli ev benim zaten seninde bişeyin yok deyip durdu , bu durumda kiz bu çeyizlerini geri alabilir mi, simdi babasinjn evinde , belki erkek tum esyalarina zarar da verdi bilinmez o , bosanma davasi sonuçlandıktan sonra mi yoksa dava öncesi mi esyalarinizi aldnz, cunku kiz sadexe kıyafetlerinj valize koyup geldi.

Herkes ne getirdi ise onu götürsün. Sıkıntılı tipler ise evden şunu çaldın diyecek avukatla görüşülür.

Ya sürekli arkadasınız adına sorduğunuzu soyluyorsunuz .arkadaşınız neden siteye üye olmuyor? Ya da bu kişi sizseniz neden gizliyorsunuz? Burda zaten kimse kimseyi tanımıyor .ayrıca hiçbirşey anlatmadan sadece google a soru soruyormuş gibi soru sorup çıkıyorsunuz

Madem bu dei rahatsiz etmisim sizi engellyin ya da sorumu gormezden gelun haninmefendi kimse sizi zorla bunu cevaplamaya itmiyor. Inanin veya inanmayin bu neni baglamaz. Soru oldukca net dalandrp budaklandrmaya , cevap verecej iki insaninda vaktini almaya luzum görmyorum.bu da beni baglar.

Başkaları adına konu açmak yasak değil miydi ?
Mune

Eksi sözlükte Sümer Kolçak diye bir konu vardı bir aralar. Onun gibi yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…