Ellerine sağlık canım...
Ben de evde yoğurt yapıyorum ara sıra...
Burada taze süt satan bir amca vardı artık satmıyor. Ben de kutu sütle yapıyorum artık mecburen...
Maya olarak Activia kullanmak bana da çok mantıklı geldi, bir dahaki yoğurdumu ben de öyle yapıcam hem daha sağlıklı olur...
canm hangİ Marka süt kullandın çok güzel görünüyo eline sağlık
Şimdi sütü kaynatıyoruz elimizin dayanabileceği sıcaklığa gelince için bi tane activia katıyoruz tahta kaşıkla karıştırıp tülbent örtüyoruz sonrada bi bezle sarıp bekletiyoruz peki güneşde beklemesi şartmı karanlık bi yerde dursa tutmaz mı canım
Normalde evde yapılan yogurt görmüştüm çok cıvıktı seninki ne güzel kıvamlı olmuş dondurma gibi canım eminim tadıda güzel olmuştur bende deniycem senin yaptıgın gibi
bende evde yogurt yapmak ıstıyorum
bugun yarın sut aldırayımda yapayım barı 1 kılodan yaptıgın yogurt ne kadar sure yetıyor bend eyenı evlıyım bebegımız var onada yararlı olur ayrıca
bırde bazen benım annemd ehep mayalar uzuyor yaptıgı yogurt o benı cok tıksındırıyor okuyan bılen kızlar bunu onlemek ıcın neler yapıalbılır
heleki bebek varsa kesinlikle kendin yapmalısın yoğurdunu...canım 1kilo sütten olan çok gitmiyo aslında ama kişiye görede değişir..çok tüketiyorsanız 2kilodan yap,ayran fln da yaparsınız...ama istersen önce deneme olarak 1 kilodan yap...o uzamana olayı oluyo evet bazılarında ama ben de hiç olmadı..bildiğin marketteki yoğurtlar gibi oluyor benim yaptığım...nasıl engellenir uzama bilemiyorum hiç canım....
aktıvya ılemı mayalamam gerek
dun baktımda amma pahalılar yahu hem saglıklı olsun hemde tasarruflu olsun yogurt tuketıyoruz bebek buyudu 2.5 yasında ama olsun
meyvelı yogurtlar vs de yapılıyor sonucta
bugun annem sut alacak sutcuden bakalım nasıl olacak
bu sogukta nerede mayalasam sızce? gunes fılan yok malum ıstanbuldayım soguk ve yagmurlu hava burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?