evde yer kaplayan ayakkabılarım!

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
merhaba arkadaşlar
ayakkabilarim evde yer kapliyor. dert kismi burasi. kullanmiyorum giyinmiyorum. ev içersinde bi kaç kere giyilmiştirler. sadece beyazı düğünümde giyindim. konunun yeri burasimi degil mi bilmiyorum. fotolari ekliyorum ilgilenen yazsin. çok makul fiyata koyacağim.

not: ayakkabıların fotoları 2. sayfada yer almaktadır

Son düzenleme:
anaam ekleyemiyorum. 75 tl ye aldigim stilettoma bile 30 tl fiyat biçtim. eklemeye calisacagim

koyulmuyor %8 den sonra iptal oluyor. 36, 37, 38 no merak eden ya da almak isteyenler mesaj atsin. bi hal caresine bakariz insaAllah :)

Tatlim yanlis yerdesin.kimsenin uygun fiyata kadinlar kulubunden ayakkabi almak gibi bir derdi oldugunu sanmiyorum.heleki beyaz dugun ayakkabisi...buradaki kadinlar genelde bosanma odakli
ilgilenenler için ekledim. yine de yorumunuz için teşekkürler

Benim anlamadığım,bir insanın ayağı bir numara oynar. 36 ile 38 numara arası baya fark olan rakamlar.
Farklı bir amaç mı var?
Bence alan olmaz buradan,siz satış yapılan sitelerde deneyin şansınızı.
Yüzlerce liralık ayakkabıyı,tanesi fiyatına altı adedini satıyorsunuz ve bunada ihtiyacınız var?
Çok ilginç geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…