• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yer kaplayan ayakkabılarım!

ikinci el kıyafet satışı olan siteler var, oraya koyabilirsin ya da bağışlayabilirsin.

ikinci el ayakkabı ne ya bence burdan alan olmaz dolap diye bir app var oraya koyun. ordan da insanlar ticari amaçla alıyor zaten bence kimse kimsenin eski ayakkabısını giymez.

Ben numaralara takıldım.
Bu ayakkabıların hepsi sizin mi?
Neden bu kadar farklı numaralar?
Birde paraya ihtiyacınız varsa sattığınız fiyatlar uğraşmanıza değmeyecek kadar ucuz. 60 liraya 4 ayakkabı satıyorsunuz değmez.
Bence başka yerlere adet olarak koyun,dolap vb sitelere.
En azından sattığınıza değsin.

ikinci el ayakkabı ne ya bence burdan alan olmaz dolap diye bir app var oraya koyun. ordan da insanlar ticari amaçla alıyor zaten bence kimse kimsenin eski ayakkabısını giymez.

Ben gecen bitane aldim internetten.
1 kere giyilmis adidas stan smith, etiket fiyati 250 liraya geliyor, satici cok guvenilir, urun orjinal zaten faturalariyla birden yolladi.
Numarasi kucuk gelmis yurtdisindan siparis edilmis gondermeyle ugrasmak istememis.
Alti tertemizdi.
Bana gelisi 65 liraya filan denk geldi
Dun elime gecti, resmen bayildim.
Iyi urun bulunursa alinir.
Converseleri de oyle aldim, yine orjinal, bi camasir makinasina attim tabi, bi kereden fazla giyilmis.Bana gelisi 40 liraydi..
Yasadigim ulkede cok populer bu isleyis.
Ikinci el magazalari adim basi ama sitelerde daha kaliteli urunler oluyor.

Ben gecen bitane aldim internetten.
1 kere giyilmis adidas stan smith, etiket fiyati 250 liraya geliyor, satici cok guvenilir, urun orjinal zaten faturalariyla birden yolladi.
Numarasi kucuk gelmis yurtdisindan siparis edilmis gondermeyle ugrasmak istememis.
Alti tertemizdi.
Bana gelisi 65 liraya filan denk geldi
Dun elime gecti, resmen bayildim.
Iyi urun bulunursa alinir.
Converseleri de oyle aldim, yine orjinal, bi camasir makinasina attim tabi, bi kereden fazla giyilmis.Bana gelisi 40 liraydi..
Yasadigim ulkede cok populer bu isleyis.
Ikinci el magazalari adim basi ama sitelerde daha kaliteli urunler oluyor.

yani mesela bu ikinci el applerinde de satıcıların puanı vs oluyor ona göre karar verilebilir. burada ne bileyim hem çok ucuz hem de değerlendirmek için bir şey yok elde ben cesaret edip almam.

ama ayakkabıyı zaten almam çünkü bilmiyorum ayak zaten tiksindiğim bir şey başkasının ayakkabısını giyemem. tabi keşke ben de sizin gibi ucuza bulabilsem ama olmuyor işte :olamaz:

yani mesela bu ikinci el applerinde de satıcıların puanı vs oluyor ona göre karar verilebilir. burada ne bileyim hem çok ucuz hem de değerlendirmek için bir şey yok elde ben cesaret edip almam.

burada daha çok bebek çocuk bölümü hareketli.
herkes birbirini tanıyor zaten.
ha kötü niyetli yok mu var elbet.

ama ayakkabıyı zaten almam çünkü bilmiyorum ayak zaten tiksindiğim bir şey başkasının ayakkabısını giyemem. tabi keşke ben de sizin gibi ucuza bulabilsem ama olmuyor işte :olamaz:

Dogru burdan bnde almam.
Dun gelen ayakkabilarim bunlar mesela :KK200:

Eklentiler

• IMG_1992.webp
    IMG_1992.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 88
Dogru burdan bnde almam.
Dun gelen ayakkabilarim bunlar mesela :KK200:

yaa çok güzellermiş iyi günlerde kullanın :KK200:

ben geçen gün bir stan smith baktım böyle parlak şekil şukul bir şey,limited edition dediler fiyatı 560 tl. hııı dedim bıraktım geri lanet olası çok pahalı :kızgın:

merhaba arkadaşlar :KK54:
ayakkabilarim evde yer kapliyor. dert kismi burasi. kullanmiyorum giyinmiyorum. ev içersinde bi kaç kere giyilmiştirler. sadece beyazı düğünümde giyindim. konunun yeri burasimi degil mi bilmiyorum. fotolari ekliyorum ilgilenen yazsin. çok makul fiyata koyacağim. :KK200::skandal:

not: ayakkabıların fotoları 2. sayfada yer almaktadır
modacruz, gardrop tarzı sitelere koyabilirsiniz, burada satış yasak diye biliyorum

Herkesin yaptigi gibi konunuz sadece yanlis yerde.Tek tek fiyat belirleyin fiyatlari yukseltin cok ucuz yazmissiniz.

Markasiz ayakkabilarda numara farki olur bana cok normal geldi.Ustelik kiloda etken buna sadece kendi ayakkabilarini satma kuralida yok.

Back
X