Arkadaşlar merhaba,
evde yapılan gebelik testinin yanılma payı nedir sizce? Ben 24. gün yaptım testi negatif çıktı ama regli olmadım. Hafif miğde bulantılarım var ve göğüslerimde hassasiyet mevcut. Daha önce evde yaptığı test negatif çıktığı halde hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar olduysa, benimle paylaşırsanız sevinirim.
ben beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım 4 gün sonra pozitif çıktı her testin hassaiyeti aynı değil lh belli seviyeye gelip idrara geçerse ancak idrar testlerinde çıkıyor kaç gün geciktin
ben beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım 4 gün sonra pozitif çıktı her testin hassaiyeti aynı değil lh belli seviyeye gelip idrara geçerse ancak idrar testlerinde çıkıyor kaç gün geciktin
benim reglim çok düzensiz, aylarca olmadığım zamanlar oldu.. ama bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. en son 16 haziranda regli oldum 28 haziranda ilişkiye girdik. eşim ertesi gün seyahate çıktı. son ilişki tarihimiz 28 haziran.
bende adet olmadım 1 gun geciktim test yaptım şu 3 tl olan nova marka negatifti ..
benimki de IND diye ucuz bişidi, güvenemiyorum ama kan testi yaptırmayada korkuyorum
Arkadaşlar merhaba,
evde yapılan gebelik testinin yanılma payı nedir sizce? Ben 24. gün yaptım testi negatif çıktı ama regli olmadım. Hafif miğde bulantılarım var ve göğüslerimde hassasiyet mevcut. Daha önce evde yaptığı test negatif çıktığı halde hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar olduysa, benimle paylaşırsanız sevinirim.
bende adet olmadım 1 gun geciktim test yaptım şu 3 tl olan nova marka negatifti ..
peki ya kızlar benim durumum nedir?
adetim 1 hafta gecikti gebeliğe dair belirtilerim var bugün test yaptım negatif halen umutlanabilirmiyim?
yoksa negatifse bu saatten sonra negatifmidir?
bende 3 kez yaptım bu ay hepsi negatif. ama ben günüm gelemden yapmıştım hepsini. inşaallah hamilesindir nrkny.
bugunde olmdımmmm...adet sancm çok olu ve bacaklarım çok ağrıdı ağrılar geçti sayılır ama reglm gelmedii.. ateşim 36.7 lerde :)))))))
hamile olabilirsin canım 10 gün geçip kanda çıkmayanlar bile tanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?