How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evde yapılan testin yanılma payı nedir? negatif sonuç alıp hamile kalan var mı?

redhairs

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
10
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
evde yapılan gebelik testinin yanılma payı nedir sizce? Ben 24. gün yaptım testi negatif çıktı ama regli olmadım. Hafif miğde bulantılarım var ve göğüslerimde hassasiyet mevcut. Daha önce evde yaptığı test negatif çıktığı halde hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar olduysa, benimle paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,
evde yapılan gebelik testinin yanılma payı nedir sizce? Ben 24. gün yaptım testi negatif çıktı ama regli olmadım. Hafif miğde bulantılarım var ve göğüslerimde hassasiyet mevcut. Daha önce evde yaptığı test negatif çıktığı halde hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar olduysa, benimle paylaşırsanız sevinirim.

ben beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım 4 gün sonra pozitif çıktı her testin hassaiyeti aynı değil lh belli seviyeye gelip idrara geçerse ancak idrar testlerinde çıkıyor kaç gün geciktin

ben beklenen adet günü test yaptım negatif çıktı ama adet olmadım 4 gün sonra pozitif çıktı her testin hassaiyeti aynı değil lh belli seviyeye gelip idrara geçerse ancak idrar testlerinde çıkıyor kaç gün geciktin

benim reglim çok düzensiz, aylarca olmadığım zamanlar oldu.. ama bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. en son 16 haziranda regli oldum 28 haziranda ilişkiye girdik. eşim ertesi gün seyahate çıktı. son ilişki tarihimiz 28 haziran.

benim reglim çok düzensiz, aylarca olmadığım zamanlar oldu.. ama bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. en son 16 haziranda regli oldum 28 haziranda ilişkiye girdik. eşim ertesi gün seyahate çıktı. son ilişki tarihimiz 28 haziran.

hamile olabilirsin değilsen bile diğer ay yumutrlama testi al core marka içinde çok var çünkü adetin biince hergün yap esti

bende adet olmadım 1 gun geciktim test yaptım şu 3 tl olan nova marka negatifti ..

merhaba
ben 3 temmuzda son adetimi gördüm, korunmadığm için eczanenin önünden geçerken test alayım dedim, eczacı uzattı ne kadar dedim 1 tl dedi, ne kadar ucuzmuş diye şaşırdım, 2 tane aldım, eve gelince şeytan dürttü çünkü ben hiç kasık ağrısı ve adet sancısı da çekmem son beş gündür sol kasığıma bıçak saplanıp duruyor, bir arkadaşım yerleşirken öyle olur deyince bende nasılsa 2 tane var bi tanesini deneyeyim dedim ve ayın 23ünde testi yaptım 1 koyu 1 silik çizgi çıktı, bu kadar çabuk çıkar mı diye şaşırdım sevindim, eşime de gösterdim hemen, öyle mutlu olduk sarıldık falan...ertesi sabahı zor ettim sabah ilk idrarla yapılması istenior ya, ben akşam işten çıkınca yapmıştım, tekrar yaptım ç,zgi daha koyu olur diye beklerken daha silikti, o gün gittim 5 test daha aldım, her gün yaparım, çizgiler gittikçe koyulaşır diye beklerken 3. testim sadece tek çizgiydi:( çok üzüldüm eşim de çok üzüldü...ertsi gün bir tane daha o da tek çizgi.....anlayamadım zaten bu kadar erken çıkacağını düşünmüyordum ama 20.günde silik de olsa 2 çizgi varken 23.günde neden tek çizgi çıkar...tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Arkadaşlar İdrardan yapılan testlerden aldım 3defa aralıklarla yaptım negatif çıktı.

25.07 de gece rahatsızlandım mide bulantısı kusma oldu dr gittik hamile oldugum kan testinde çıktı çok erken miş günlük müş.

9 agustosta normal gebelik mi onu ögrenicem. Heyecan verici.

peki ya kızlar benim durumum nedir?
adetim 1 hafta gecikti gebeliğe dair belirtilerim var bugün test yaptım negatif halen umutlanabilirmiyim?
yoksa negatifse bu saatten sonra negatifmidir?

Arkadaşlar merhaba,

bende bu ay 3 tane test yaptım. hepsi negatif çıktı. yarın ya da pazar adet olmam lazım. eğer yarın adet olmazsam tekrar yapıcam bi test. sonucu yazarım buraya. ama bu idrar testi yapıp negatif çıkan sonradan hamile çıkan bir sürü kişi biliyorum.

peki ya kızlar benim durumum nedir?
adetim 1 hafta gecikti gebeliğe dair belirtilerim var bugün test yaptım negatif halen umutlanabilirmiyim?
yoksa negatifse bu saatten sonra negatifmidir?

hamile olabilirsin canım 10 gün geçip kanda çıkmayanlar bile tanıyorum.

bende 3 kez yaptım bu ay hepsi negatif. ama ben günüm gelemden yapmıştım hepsini. inşaallah hamilesindir nrkny.

bugunde olmdımmmm...adet sancm çok olu ve bacaklarım çok ağrıdı ağrılar geçti sayılır ama reglm gelmedii.. ateşim 36.7 lerde :)))))))

testlerle neden uğraşıyosunuz gidip kan tahlili yaptırın 2-3 saat sonra kesin ve net olarak kaç günlük hamile olup olmadığınızı öğrenirsiniz..

hamile olabilirsin canım 10 gün geçip kanda çıkmayanlar bile tanıyorum.

ilk 2 dk 2.çizgi çıkmadı bıraktım testi 5 6 dk olunca bi baktım çook silik bi çizgi gördüm eşime ablama gösterdim onlarda gördüler çizgiyi halen testte bakıyorum 2 çizgi var ama emin olmak için pzt doktora gideceğim.

Bende en son geçen ayın 22üsinde adet oldumm benm adetim 33 günde bir oluyo şuan hala adet olmadım karnımda içten bi şişkinlik ama elleyince doluymuş gibi vee sol kasığımda ve belimde ağrı var.Son 2-3 gündürde çok uyku hali ve halsizlik sürüyo.Akşam test yaptım ilk tek çizgiydi sonraa baktığımda 2.silik çizgi vardı.Bu sabah yeniden yaptım bu sefer negatif çıktı.:44:

Back