S Snanee Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2018 31 3 1 14 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Snanee #1 Evde şekerle, tuzla, çamaşır suyuyla ya da kaynatma yöntemiyle test yapan sonuç alan var mı ?
K ka19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2018 9 3 1 33 1 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Snanee #2 Canım sadece karbonat uygulaması oluyor denedim ben ama adetin 1 hafta on gün geçtikten sonra onun yerine git gebelik testi al uğraşma bence
Canım sadece karbonat uygulaması oluyor denedim ben ama adetin 1 hafta on gün geçtikten sonra onun yerine git gebelik testi al uğraşma bence
K ka19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2018 9 3 1 33 1 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Snanee #3 Snanee .!.: Evde şekerle, tuzla, çamaşır suyuyla ya da kaynatma yöntemiyle test yapan sonuç alan var mı ? Genişletmek için tıkla... Canım sadece karbonat uygulaması oluyor denedim ben ama adetin 1 hafta on gün geçtikten sonra onun yerine git gebelik testi al uğraşma bence
Snanee .!.: Evde şekerle, tuzla, çamaşır suyuyla ya da kaynatma yöntemiyle test yapan sonuç alan var mı ? Genişletmek için tıkla... Canım sadece karbonat uygulaması oluyor denedim ben ama adetin 1 hafta on gün geçtikten sonra onun yerine git gebelik testi al uğraşma bence