• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yapılacak en güzel iş

monnarosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
30
0
86
İstanbul
merhaba hanımlar evde yapabileceğiniz en güzel iş makyaş malzemelri ve mutfak ürünleri satmak ben satıyorum memnunum kzancı iyi kozmatikte %33 kar mutfakta %23 kar veriyor sadece 10 tl verip üye oluyorsunuz mesela 39 tl lik bir parfüm 29 tl ye sizin alışınız var yani kazanacaksınız hemde iyi kazanırsınız ben özele yazamıyorum ilgilenenler özele msn adreslerini yazsın

dore ürünleri satın almak istiyorum ama ürünler nasıl biraz bilgi verirmisiniz.özellikle eveline beauty derm clean and fresh yumuşak temizleme jeli hassas ciltler için nasıl bir ürün.

bilmiyorumkismileBende Avon ve Oriflame yapıyorum.Daha doğrusu yapamıyorum galiba hiç kimse birşey almıyor bende mi terlik yada nasıl daha iyi satış yapılabilir anlatabilirmisiniz???

ah ah yapabilsek yani becerebilsek nerdeeeeeee çok iyi doru diyonuzda işte herkes yapamaz ben kendi adıma hiç beceremem böyle işleri anca almayı bilirim

amway,avon,oriflame,dore,tupperware,network marketing vb. firmaların reklamı,satışı,üye toplama,referans gösterme,mail adresi verme,sitelerine yönlendirme özelden açıklarım gibi yazışmalar yasak ve uyarı alma sebebidir.

Back