Maske Tarifleri Evde yapılabilicek çok kolay cilt maskeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

aycamm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
29
0
:KK53:• Dinlendirici maske
Bu maske aynı zamanda yüzünüzün daha kolay bronzlaşmasını sağlar. Karışımdaki Malzemeler cildi besler ve aynı zamanda pürüzsüz bir görünüm almasına yardımcı olur.
Malzemeler
1 adet yumurta sarısı
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
5 damla havuç yağı
Hazırlanışı : 1 adet yumurta sarısını 2 tatlı kaşığı yoğurtla çırpın. Zeytinyağını ve havuç yağını ekleyin.
Uygulaması : Karışımı yüzünüze ve boynunuza sürün. 20 dakika kadar dinlendirip, ılık suyla temizleyin.
Sonuç : Cildi, özellikle güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan ama bronzlaşmayı da artıran bu maskenin nemlendirici ve besleyici etkisi kendini hemen gösteriyor.

Size , yeşil zeytinyağı’ndan yapılan bir temizleme kreminin tarifini vermek istiyorum:
4 kaşık zeytinyağı, 2 kaşık susam yağı, 2 kaşık vejetalin ve 2 damla esans. Bu malzemeleri iyice birbirine karıştırmalısınız.
İkinci olarak ise cildi onarıcı bir maske tarifi vermek istiyorum:
1 çorba kaşığı bal, 1 yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı. İlk önce yumurta sarısını çırparak zeytinyağıyla karıştırın. Sonra da buna balı katın. Maskeyi yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin. Sonra ılık suyla yıkayın.
Son olarak size, yağlı ciltlerinde rahatça uygulayabileceği bir maskenin tarifini vermek istiyorum.
1 tane patatesi haşlayıp iyice ezin. Sonra 1 domatesi rendeleyin ve bunları karıştırın. Yüzünüze sürün, 10 dakika bekletin ve yıkayın. Sonrasında temizlenmiş cildinizi gül suyu ya da lavanta suyu ile silebilirsiniz.
Yüzünüze uygun olan bir nemlendiriciyle cilt bakımınızı tamamlamanızı tavsiye ederim.:KK14::KK14:

X