evde yapılabilcek spor önerileri

paronoyagril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
38
1
mrb kızlar spor salonuna gitmekteyim 2. ayım fakat sözlüm izin vermiyor spora gitmeme ,belimde yukarısı yağlanma çok erkek gibi oluyor.Sizce plates iyi gelir mi basenden ve bacaktan da kilo almak istiyorum .Yediklerim sadece üst tarafa gidiyor ne yapmalıyım help helppp :)

Jillian Michaels'ın 30 Day Shred programı oldukça etkili. Bunun dışında sporu eğlenceli hale getirmek amacıyla zumba da yapabilirsiniz. Zumba için Youtube'a "Persian Zumba" yazarsanız 50 dakikalık bir video görebilirsiniz.

şu forumları güzelce bir karıştır.hepsi evde yapmaya uygun ve çok etkili bir sürü program var

jillian 30 days shared yapmaya başladım ben o konuyu takip ediyorum . kilo almak için mi vermek için mi çok anlamadım ama jillian michaels 6 week six-pack bel bölgesi için iyi olduğunu duymuştum siz de bir bakın isterseniz

Yabanci olduğu icin videolar pek bisey anlamadim Diyelim yaptim sürekli tekrarlamam gerekli mi bu programı .Uzun vadeli spor hareketleri istiyorum birakinca sarkma yapmasin kizlar kafam karisik .sss

Yabanci olduğu icin videolar pek bisey anlamadim Diyelim yaptim sürekli tekrarlamam gerekli mi bu programı .Uzun vadeli spor hareketleri istiyorum birakinca sarkma yapmasin kizlar kafam karisik .sss

Forumda zaten %99 kadinlar evde spor yapiyor bir sürü güzel spor basligi var. You tube da bircok Türkce video da var evde yapilabilecek. Jillian 30 day schred kilo vermek icin. Ama uzun vadede spor yapilacaksa en iyisi insanin devamli yapabilecegi bir sey secmesi. Leslie videolarini öneririm leslie sansone walk at home forumda da google da da yeterince bilgi mevcut. Fazla dil anlamak da gerekmiyor. Basliklarina katilirsaniz gerekli bilgi ve yardimlari da alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…