• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde yapabilecegim iş (sivas)

twitii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
95
28
28
Kızlar evde iş yapmak az çok bişeyler kazanmak istiyorum önerileriniz varmı sivasta yaşıyorum sivasta bole Bi iş nerede bulabilirim sivasta ikamet edip bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bence hiç bir şey olmaz Sivas'ta öyle bir alıcı kitlesi yok çünkü...
Ama orada bu butik kurabiyeler yapanlar çok az mesela, öyle bir şey olabilir...

Ben Sivasta değilim ama. Ersağ satış temsilcisiyim. Eğer beceririm satış yapabilirim diyorsan sponsor numaram:.... Ersağın internet sitesinden kaydolabilirsin. Ersağ ne dersen temizlik ve kozmetik ürünleri yapan bir türk firması ürünleri de çok kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Sivasta değilim ama. Ersağ satış temsilcisiyim. Eğer beceririm satış yapabilirim diyorsan sponsor numaram:.... Ersağın internet sitesinden kaydolabilirsin. Ersağ ne dersen temizlik ve kozmetik ürünleri yapan bir türk firması ürünleri de çok kaliteli.
Görmüşken söylemek isterm bi akrabamzda satış temsilcisi bu markanın ona güvenerek bikaç ürün aldım ama birinden bile memnun kalmadimya :p:p

Son düzenleyen: Moderatör:
Makale yazabilirsin internette açılan ilanlar oluyor freelance eğer becerin varsa, ingilizcen falan varsa çeviriler yapabilirsin, avon gibi ürünlerin satış temsilcisi olabilirsin, örgü biliyorsan bir şeyler örpü online sitelerde satabilirsin satış siteleri var kanaviçe falan da olabilir, desenli kokulu sabunlar çok moda şu aralar, çevrende varsa evde çocuk bakabilirsin sivasta değilim aklıma bunlar geldi, ev yemekleri yapıp satanlar var iş yerlerine falan araştır bulursun inşallah

Benim aklima boyle yerlerde bi tek yemek işi geliyor.. Mesela bankalara ya da baska yerlere yemek yapabilirsiniz.??

İlk başta biz de biraz şaşırmıştık bunlar nasıl ürünler diye. Ama ürünler tamamen bitkiselmiş. Genel temizlik, diş macunu, çamaşır deterjanlarını beğendik. Şampuanları beğenmedik. Başka firmaları da düşünebilirsin. Ben de bu işe yeni girdim am güzel kazananlar var sahiden. Benim el yeteneğim pek yok ama senin varsa tepsi kutu boyayip internetten satabilirsin. Çalışmak güzel. Umarim hayirli kazanclar elde edersin

aynı şekilde bende LR HEALITY firmasına üyeyim. onun ürünlerini satıp kullanıp yanıma benimle yol alacak arkadailar ekleyip ek bir gelir elde ediyorum kendime.. İstabul dayım fakat bu işlerin şehiri yok her yerden üye olup yapabilirsiniz.
Ürünler hepsi bitkisel ve Aloveralı deterjan hariç kişisel bakım ve dermatolojik ürünler. sattığın her üründe % 40 kar oranı ve kendine aldığındada % 40 indirimli alıyorsun. her yönden kazanıyorsun. kendine ortak ettiğin arkaşadaşlarınla da artı prim kazanıyorsun.eğer düşünürsen her konuda yardımcı olabilirim. mesaj yazman yeterli.

Back
X