- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
- Konu Sahibi Beyazmelek11
-
Sayende tek uyuyamicam sağol yaniArkadaşlar bu olay 3 kere başıma geldi yıllar önce bekarken evde kimse yokken uyuduğum sırada sanki biri kulağıma yaklaşıp bağırarak ismimi söyledi bir irkilmeyle uyandım biraz korktum ama rüyadır diye üstünde durmadım aradan uzun zaman geçti evliyim öğlen saatinde yine evde yanlızım tv karşısında uyuya kalmışım sanki salonun ortasında şiddetli bir alkış sesi duydum yerimden sıçradım resmen o zaman bayağı korkmuştumson olayda dün başıma geldi eşim sabah 8:30 da işe gitti ben tekrar yattım böyle uykuyla uyanıklık arasındayım tam dalmadım sanki eşim odanın ortasında bağırarak adımı söyledi bu sefer korkmadım ama ilk defa ses tanıdık geldi…Çok üstünde durmak istemiyorum ama neden oluyor bunlar hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu endişelenmelimiyim sizce?
Şuan yine yanlızım evde ama korkmuyorum sadece merak ediyorum acaba hafızamızın bir oyunu mu bu?Sayende tek uyuyamicam sağol yani
Olabilir bende kendime hep öyle söylüyorumRüya görüyorsundur ya ne olacak
Hafizanizin oyunu gerçektenŞuan yine yanlızım evde ama korkmuyorum sadece merak ediyorum acaba hafızamızın bir oyunu mu bu?
Bende öyle düşünüyorum oyüzden korkmuyorum artıkHafizanizin oyunu gerçekten
Rahat olun
Ben böyle şeylere inanırım çok ama sizin durumunuzun o tür şeylerle alakası yok
Hafızamız bizi yanıltıyor ozman tuhafBen de çok yorgun olduğumda veya uykuya hızlı daldığımda oluyor. Bir kaç dakikada uyanıyor insan zaten.
Bende inanırım ama bu konuları kurcalamam hiçBen metafizik varlıklara inanıyorum.
Evet ürkütücü oluyor mesala asansörde çok fazla ses duyuyorum ama anlamsız sesler uğultu gibi sadece yanlızken duyorum ama hemen şarkı söylemeye başlıyorumBu bendede oluyor bazen çığlık bazen de annem adımı seslenir uykuya tam dalarken oluyor o yüzden onunla bağlantılı diye pek üstünde durmadım .
Ama ürkütücü olduğu kesin
Ben korkmuyorum eşim hep geç gelir işten şuan bile yanlızım,çünkü çok üstünde durmuyorum sadece bu tarz şeyleri yaşayan var mı merak ettim oyüzden konu açtımEskiden evde tek başıma kalırken çok korkardım ve ben de bazen bir şeyler duyardım. Bence beynimizin bir oyunu bu. Şu an hiç duymuyorum.
Çok mu kafaniza takılan şeyler var acba.Şuan yine yanlızım evde ama korkmuyorum sadece merak ediyorum acaba hafızamızın bir oyunu mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?