Evde vakit nasıl geçer?

Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)
bende yenı ısten cıktım yanı ıkı ay oldu ılk ay cok sıkıldım evde patladım hatta okadar sıkıldım kı daha ıkı senelık evlı olmama ragmen manyak derecede bebek ıstemeye basladım bıldıgın psıkolojım bozulmustu ama sonra ev ıslerıyle ugrastım dedıgın gıbı benmde hıc becerım yoktur ama kendımı zorladım ınternetten orgu ormeyı ogrendm ona basladım bıyerden sonra o da sıktı yemek yapmaya basladım kendmı mutfaga verdım degısık seyler denedım hergun fılm ızledım en sonunda da sımdı kus aldım onunla vakıt gecırıorum :) calısan bırı ıcın cok zor ama ben kısa sure sonra tekrar calısmaya baslayacagım ıcın rahatım sanırım sayılı gun derler ya cabuk gecıo dolu dolu yasamaya calısıyorum ama yınede sıkılmıyo degılım :)

Bi esrarengiz bahce kitabi al gor bak nasil geciyo gun haberin olmuyo:) cocukluguna goturuyor insani:)

ben yeni şeyler öğreneyim öğrendiğim şeyler günlük hayatta işime yarasın düşüncesindeyim biraz da yoksa vakit her türlü geçiyo zaten o yüzden kitap boyama işine çok sıcak bakmıyorum bi aylık bi sürem var benim de bakalım ne yapıcam kağıt oyma sanatına bakıyorum şimdi en azından tablo yaptırıp eve asarım..

yemek olarak değil de tatlı pasta türü şeyler deneyebilir, ailenize eşinize dostunuza götürebilirsiniz. hem uğraşarak vakit geçirirsiniz hem de ortaya güzel ürünler çıktıkça bundan hoşlanıp devam ettirmek isteyebilirsiniz. bunun dışında resim çizmek yada ev dekorasyonu gibi şeylerden hoşlanıyorsanız eviniz için yapabileceğiniz kolay, ucuz yollu şeyler yada yenilemelerle uğraşabilirsiniz (mesela kullanılmayan bir vazoyu boyayıp yenilemek gibi) hem iyi bir oyalayıcı hem de ruhen iyi bir terapidir :)

Yemek ve temizlik kısa mı sürüyor ... Alllahımmmm inşallah bir gün ben de bu cümleyi kurabilirimmm :)))
Evde zumba yapabilirsiniz hem spor olur hem eğlence olur hem öğrenmiş olursunuz bir de yorulacağınız için duş vs . derken baya zaman geçmiş olur .. Onun dısında arkadaşların yazdığı gibi kışa hazırlık için birşeyler yapabilirsiniz.. Erişte , mantı , börek, konverse gibi benim çok hoşuma gidiyor bu tür şeyler hazırlamak ama temizlik hiç bitmiyor :KK43:

Ben de boş zaman istiyorum, yatıp kalkıp şükret :KK35: Puzzle yapmak çok keyiflidir. Bir de spor salonuna gidebilirsin. Vücuduna, sağlığına, psikolojine ve güzelliğine çok büyük katkı olur.

evde oldugumda ben yapacağım şeylere vakit yetiştiremiyorum yahu:))))
öncelikle şu an yaz belki tekrar olcak ama işe başlayacağın için buzluga kışlık hazırlayabilirsin biber patlıcan kurutabilirsin buzluga mantı yapıp koyabilirsin...

hergün tesbihat yapabilirsin belirli sayılarda salavat ayetel kürsi hazır ramazan ayındayızda çok güzel bi zmandasın hatim yapabilirsin

yabancı dizi izleyebilirsin özellikle kore dizilerini tavsiye ederim:)

hergün ödüllü bir film izleyebilirsin

evde yazlık temizlik yapabilirsin dekorasyonla uğraşabilirsin ben evde uzun zman kaldıgımda kulak çöpüyle kapı deliklerini bile temizliyorum fayans aralarını diş fırçasıyla temizlemeye kadar götürüyorum işi:)

kitap okumayı demiyorum zaten hergün 300-400 sayfa okusan offfffff yaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum şimdi

sabahları yürüyüş yapabilirsin ramazan oldugu için tempolu diilde böyle hafif hafif stad falan varsa sabahları uygun olur baya

puzzle yapabilirsin en son 3000 parçalık puzzle bitirdim zmansızlıktan 3 ayda bitti düşün otursan 10 günde zaman nasıl geçiyo anlamazsın bile:)

hergün bir saat belgesel izleyebilirsin

yabancı dilini geliştirip o dille ilgili kitaplar okuyabilirsin:)))))

günlük yazabilirsin:)

hergün saçlarını yapıp makyaj yapıp kocişini bekleyebilirsin:)

hazır ramazanken yemeğe misafir çağırabilirsin

arkadaşlar boyama kitabı demiş oda olabilir kendinde desen çizebilirsin mandela diye arattır bulursun çok rahatlatıcı bişey

manikür yap pedikür yap cilt bakımını yap

örgü ör kışa şal atkı falan ör :)

komşunun çocugu falan varsa sevdiğin hergün matematik edebiyat tarih ne biliyosan ders çalıştır:) yardım et

Beklediğimiz üye nihayet geldi :) hoşgeldiniz sayın akayyy
Boyle düşündüm,böyle yazdım.
Çok mu ağır oldu? Bu arada beklendigimi bilseydim önce gelirdim:) Ben sizi yeni gördüğüm gibi siz de beni yeni görüyorsunuz. Her yorumun böyle demek istiyorsunuz çünkü, ordan belli beni bilmediğiniz küçük hanım.

Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)
maneviyata agirlik verilebilir..
haftalil belli bi programla akraba/arkadas gorusmesi yapilabilir..
faydali kurslara gidilebilir, mesela haftada 2 gun.. vs

Ben de boş zaman istiyorum, ayaklarımı uzatıp boş boş oturacağım bu sefer.
(Ben de dün yaz tatiline girdim. 2 çocuğum var maşallah dakika oturamıyorum ama yine de ev darmadağın ve uykuya çok ihtiyacım var)
Şimdi hayal ettim ne yaparım diye sizin yerinizde olsam. Kitap okurum, film izlerim ve mutfakta oynanır, güzel güzel sofralar hazırladım ve tabi bol bol misafir çağırırdım.

boyama kitabı boyayabilirsiniz şu an moda
kanaviçe yapabilirsiniz el becerisi gerektirmiyor

KIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN
Kızın konusunu nasılda lapsssssa diye katletmişssin yaw:KK70:

X