Merhaba Kızlar
Bugüne kadar saçımda her renk denemiş olan biriyimVe en son yaklaşık 2 sene önce kendi saç rengime boyayıp (açık kahve) boya işlemlerine 2 senedir ara vermiştim 2 senedir saçıma ışıltı attırmak dısında boya değmedi ama gel görki artık sıkıldım
Ve bugüne kadar gittiğim hiçbir kuaförden mutlu mesut ayrılmadımSıvadım kolları yeni bir işlem için
Kozmetikçiye gidip 2 adet akos markasının ekstra açıcısını aldım
Boya olarakta 1 adet fındık kabuğu + 1 adet yoğun kumral aldım
ilk olarak saçıma acıcıyı uyguladım normal boya sürsinde beklettim ( oreal içeren saçı hemen yakan açıcı değil boya tarzında ) daha sonra onu yıkadım ve ortaya açık kumral sarımsı bakırımsılıkta olan değişik bi renk çıktı ama baya açılmıştı saçım.
Daha sonrada yoğun kumral ve fındık kabugunu karıştırıp boyadım
İşte sonuç
ÖNCESİ
Eki Görüntüle 993120
SONRASI
Eki Görüntüle 993125
cook güzel olmuş canım eline saglık:81: benim merak ettiğim saca ışıltı attırmak nedir bu aralar sık duyuyorum merak ettim :26:
Merhaba Kızlar
Bugüne kadar saçımda her renk denemiş olan biriyimVe en son yaklaşık 2 sene önce kendi saç rengime boyayıp (açık kahve) boya işlemlerine 2 senedir ara vermiştim 2 senedir saçıma ışıltı attırmak dısında boya değmedi ama gel görki artık sıkıldım
Ve bugüne kadar gittiğim hiçbir kuaförden mutlu mesut ayrılmadımSıvadım kolları yeni bir işlem için
Kozmetikçiye gidip 2 adet akos markasının ekstra açıcısını aldım
Boya olarakta 1 adet fındık kabuğu + 1 adet yoğun kumral aldım
ilk olarak saçıma acıcıyı uyguladım normal boya sürsinde beklettim ( oreal içeren saçı hemen yakan açıcı değil boya tarzında ) daha sonra onu yıkadım ve ortaya açık kumral sarımsı bakırımsılıkta olan değişik bi renk çıktı ama baya açılmıştı saçım.
Daha sonrada yoğun kumral ve fındık kabugunu karıştırıp boyadım
İşte sonuç
ÖNCESİ
Eki Görüntüle 993120
SONRASI
Eki Görüntüle 993125
Canım zemin renginin 1 2 ton açığını aralara atıyorlar krepe yaparak doğal bir görünüm oluyor ve renk daha canlanıyor
Teşekkür ederim kızlar
Cnm oksidanı %6 lık mı kullandın? çok beğendim rengi. peki hangi markanın fındık kabuğu ve yoğun kumralını kullandn
cook güzel olmus ama sen nasıl açtın bu saçı nasıl başardın ya boyayla açmayı. uçlardan mı boyamaya başladın cünkü doğal saç daha kolay açılır akat sende tam bi denge olmuş bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?