Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Uyguladığım Açma İşlemi Ve Renk Tonu.Sizlerede Fikir Olsun Kızlar

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
198
35
Merhaba Kızlar

Bugüne kadar saçımda her renk denemiş olan biriyim Ve en son yaklaşık 2 sene önce kendi saç rengime boyayıp (açık kahve) boya işlemlerine 2 senedir ara vermiştim 2 senedir saçıma ışıltı attırmak dısında boya değmedi ama gel görki artık sıkıldım

Ve bugüne kadar gittiğim hiçbir kuaförden mutlu mesut ayrılmadım Sıvadım kolları yeni bir işlem için

Kozmetikçiye gidip 2 adet akos markasının ekstra açıcısını aldım

Boya olarakta 1 adet fındık kabuğu + 1 adet yoğun kumral aldım

ilk olarak saçıma acıcıyı uyguladım normal boya sürsinde beklettim ( oreal içeren saçı hemen yakan açıcı değil boya tarzında ) daha sonra onu yıkadım ve ortaya açık kumral sarımsı bakırımsılıkta olan değişik bi renk çıktı ama baya açılmıştı saçım.

Daha sonrada yoğun kumral ve fındık kabugunu karıştırıp boyadım

İşte sonuç

ÖNCESİ

SONRASI

cook güzel olmuş canım eline saglık:81: benim merak ettiğim saca ışıltı attırmak nedir bu aralar sık duyuyorum merak ettim :26:

cook güzel olmuş canım eline saglık:81: benim merak ettiğim saca ışıltı attırmak nedir bu aralar sık duyuyorum merak ettim :26:

Canım zemin renginin 1 2 ton açığını aralara atıyorlar krepe yaparak doğal bir görünüm oluyor ve renk daha canlanıyor

cook güzel olmus ama sen nasıl açtın bu saçı nasıl başardın ya boyayla açmayı. uçlardan mı boyamaya başladın cünkü doğal saç daha kolay açılır akat sende tam bi denge olmuş bravo

Canım zemin renginin 1 2 ton açığını aralara atıyorlar krepe yaparak doğal bir görünüm oluyor ve renk daha canlanıyor

krepe balyaj yani bende yaptırmak istiyorum yaza girmeden bi değişiklik olsun hülya avsarın sacındaki ışıltı gibi ama okadar doğal ve güzel yapabilecek kuaför nerde :101:

Cnm oksidanı %6 lık mı kullandın? çok beğendim rengi. peki hangi markanın fındık kabuğu ve yoğun kumralını kullandn

canım palette nin yoğun kumralı kolestonun da fındık kabugunu kullandım

cook güzel olmus ama sen nasıl açtın bu saçı nasıl başardın ya boyayla açmayı. uçlardan mı boyamaya başladın cünkü doğal saç daha kolay açılır akat sende tam bi denge olmuş bravo

teşekkür ederim çok . Uzun zamandır boyamadıgım için sanırım boyanın etkisi geçmiş olmalı bende bu kadr iyi ve net bir sonç beklemiyordum. Dah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…