• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde uçuşan beyaz ip gibi tozlar

Ogrtmnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
5
2
1
34
Herkese merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aydır evimizde ciddi şekilde uçuşan beyaz ip gibi tozlardan şikayetçiyiz. Aklınıza gelebilecek her yerde varlar. Hareket ettikce üzerimizden de dökülüyor sanki. Kıyafetlerden yayılabileceğini duyduk, çamaşır makinesini temizlettik, eve kurutma makinesi aldık. Hava temizleme cihazı aldık. Kesin bir çözüm ve nedenini bulamadık. Fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Birkaç fotoğraf ekliyorum, çok memnun olurum cevap alabilirsem
IMG-20200603-WA0000.jpg
IMG-20200603-WA0001.jpg

Kurutma makinesinden olabilir mi? Açık havada kuruması daha iyi oluyor çamaşırların. 🤔

Kurutma makinesinden olabilir mi? Açık havada kuruması daha iyi oluyor çamaşırların. 🤔
Kurutma makinesini yeni aldık yeni bi çözüm olarak. Daha 2-3 kez anca kullandım. Dışarıda çamaşır kurutma şansım yok malesef oturduğum evde. Genellikle evin bi odasında çamaşır telinde ya da çok nadiren balkonda kurutuyordum şimdiye kadar.

Kurutma makinesini yeni aldık yeni bi çözüm olarak. Daha 2-3 kez anca kullandım. Dışarıda çamaşır kurutma şansım yok malesef oturduğum evde. Genellikle evin bi odasında çamaşır telinde ya da çok nadiren balkonda kurutuyordum şimdiye kadar.
Bilemedim. 🤷🏻‍♀️

İlginç 🤔

Süpürge torbalı mı? Daha önce çektiğiniz bir şeyin parçalarıdır. Çalıştırınca arka deliklerden üflüyor olabilir.

Çamaşır makinesi içinde birikmiştir. Dolayısıyla kurutulan kıyafetlerden eve dağılabilir. Veya perdelere yapışmıştır. Marc makine temizleyicilerden kullanıyorum kokuyu falan bitiriyor.

Üst kat komşu var mı? Örgü veya dikiş yapıyorsa ondan yayılıyordur belki. Balkondan örtü silkelerse eve dolar tozlar.

Peluş oyuncak olabilir

Aklıma gelenler bunlar 🙄😊
İnşallah kurtulursunuz en kısa zamanda.

İlginç 🤔

Süpürge torbalı mı? Daha önce çektiğiniz bir şeyin parçalarıdır. Çalıştırınca arka deliklerden üflüyor olabilir.

Çamaşır makinesi içinde birikmiştir. Dolayısıyla kurutulan kıyafetlerden eve dağılabilir. Veya perdelere yapışmıştır. Marc makine temizleyicilerden kullanıyorum kokuyu falan bitiriyor.

Üst kat komşu var mı? Örgü veya dikiş yapıyorsa ondan yayılıyordur belki. Balkondan örtü silkelerse eve dolar tozlar.

Peluş oyuncak olabilir

Çok teşekkür ederim ilgine :)
Kullandığım elektrikli süpürge toz torbalı değildi ama durum bu kadar kötüleşince yeni dyson marka süpürge aldık, bakalım yardımı olacak mı :l
Üst katımda kim var hiç bilmiyorum, dikiş filan yapıyorlar mı onu da bilmiyorum ama bu ev kadar toz alan bir evde oturmadım. Evi havalandırmaya korkuyoruz, her yer kapalıyken bile toz doluyor eve. Toz sorunun üstüne bir de bu uçuşan beyaz ip gibi olanlardan arttı, ne yapsak bilemedik...
Çözüm denemelerimiz: dyson süpürge aldık, kurutma makinesi aldık, hava temizleme cihazı aldık... Daha bir sürü şeyyy

İlginç 🤔

Peluş oyuncak olabilir

Çamaşır makinesini temizledik, servis çağırdık, onlara da temizlettik ama malesef bir değişiklik yok

Herkese merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç aydır evimizde ciddi şekilde uçuşan beyaz ip gibi tozlardan şikayetçiyiz. Aklınıza gelebilecek her yerde varlar. Hareket ettikce üzerimizden de dökülüyor sanki. Kıyafetlerden yayılabileceğini duyduk, çamaşır makinesini temizlettik, eve kurutma makinesi aldık. Hava temizleme cihazı aldık. Kesin bir çözüm ve nedenini bulamadık. Fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Birkaç fotoğraf ekliyorum, çok memnun olurum cevap alabilirsemEki Görüntüle 2649398 Eki Görüntüle 2649399
Selam aleykum canım deterjandan kaynaklı kesinlikle bunlar hayatımizda hep olucak biz kadınlara takıntı haline geldi bu bende kurutma aldım ama nafile silkelemekten dolayı almıştım ama ise yaramadi bikere kurutma daha çok ayristirdi gibi gelio dusunsene üzgünüzdeki kıyafetler özellikle yüzde yüz pamuk aliyoruz ilik ilik pamuk ne bekliyoruz ki benim kıyafet dolabimda hiç toz olmaz inanin 9 senedir ersag deterjan kullaniyorum evime hiç yumusatici koymadım bunlar çamaşırı dahada bozuo kumaşlardan gelen tozlar sürtünmeden oluo bem kurutma sırf silkinmeyeyim diye aldm nafile

Back