Saç Rengi ve Saç Boyama evde uçları koyu dipler açık saçmıı boyamak istiyorum yardım!!!!!!!!!

lady evil canım mutlaka dene siyahtan dönmek istiyorsan ben çok memnun kaldım ...

Ama bizim saçlar siyah bakırdan açıcıyla dönmek daha kolay ama siyah saç için en az 3 kez açıcı uygulamak gerekio
Bu da çok yıptatır saçı

haklı olabilirisn canım ama bir kez bile uygulasa saç orta kahveye döndü diyelim..yinede bir önceki haliyle farklı bir renge boyamasında iyi sonuç verecektir..birde lorealde olan çukulata kahve gibi tonlarda boyarsa güzel olucaktr bence..

Açıcılar koyu kızıl açıo ilk açışta
Daha sonra turuncu sonra yavruağzına yakın bi renk açar sanırım
Kahve açsa yine iyi ama kızıldan dönmek de siyahtan dönmek kadar zor
O yüzden diyorum en az 3 kere açılması gerekir diye :/

sensibility açık renklere mi dönmek istiosun?
Eğer öyleyse kademeli olarak açman gerekecek saçlarını
Ama buzlu kahve olur diosan boya
Siyahlar dediğim gibi ara ara kalacaktır fakat zaten o da kızıl yansıması olan bi kahve tonu olduğu için pek bi fark olmaz saçında
Diplerle devamını dengelemiş olursun en azından

Son düzenleme:
kendisi zaten çiğ siyahlığın gitmesini istiyor sarı tonlar istemiyor...
siyahın üstüne kahve çok kötü olacaktır...diyelimkibakır renkleri oldu koyu tonlarda ve çukulata kahveye boyadı yinede siyehın üzerine yapmaktan iyi olacaktır..

yok canım açık renk istemiyorum kahve tonlarında istiyorum,kızıl yansımaları olan bişey

garnier buzlu kahve aldım bakalım ne olacak dediğin gibi boyayacağımpeki garnierin oksidanı yerine 9 numara koleston oksidan alsam bişey olur mu ki

garnier buzlu kahve aldım bakalım ne olacak dediğin gibi boyayacağımpeki garnierin oksidanı yerine 9 numara koleston oksidan alsam bişey olur mu ki

Diplerinde boya olmadığı için 6lıkla boyasan daha iyi olur
Dipler fazla açılır yine renk farklı olabilir
Ben rengi dengelemek adına dipler 6lık devamı 9luk demiştim
Boyadığında sonucu yaz merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…