- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi sensibility
lady evil canım mutlaka dene siyahtan dönmek istiyorsan ben çok memnun kaldım ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lady evil..canım benim saçımı kuaför yakmıştı zaten çünki onlar ucuz malzeme kullanıyor ve yeni uzattım ama buradan arkadaşların tavsiyesiyle cesaret ettim..palette yıpratmadı bu gün krem bile kullanmadım sadece şampuğan ve yumuşak ..yanmış saö çok sert olur..
yap canım ya güzel olucak göreceksin...aslında açıcı kullanmadan bir yolu yok yani?ya da o çiğ siyahlık gitse yeter mi napsam ya
haklı olabilirisn canım ama bir kez bile uygulasa saç orta kahveye döndü diyelim..yinede bir önceki haliyle farklı bir renge boyamasında iyi sonuç verecektir..birde lorealde olan çukulata kahve gibi tonlarda boyarsa güzel olucaktr bence..
kendisi zaten çiğ siyahlığın gitmesini istiyor sarı tonlar istemiyor...Açıcılar koyu kızıl açıo ilk açışta
Daha sonra turuncu sonra yavruağzına yakın bi renk açar sanırım
Kahve açsa yine iyi ama kızıldan dönmek de siyahtan dönmek kadar zor
O yüzden diyorum en az 3 kere açılması gerekir diye :/
sensibility açık renklere mi dönmek istiosun?
Eğer öyleyse kademeli olarak açman gerekecek saçlarını
Ama buzlu kahve olur diosan boya
Siyahlar dediğim gibi ara ara kalacaktır fakat zaten o da kızıl yansıması olan bi kahve tonu olduğu için pek bi fark olmaz saçında
Diplerle devamını dengelemiş olursun en azından
Açıcılar koyu kızıl açıo ilk açışta
Daha sonra turuncu sonra yavruağzına yakın bi renk açar sanırım
Kahve açsa yine iyi ama kızıldan dönmek de siyahtan dönmek kadar zor
O yüzden diyorum en az 3 kere açılması gerekir diye :/
sensibility açık renklere mi dönmek istiosun?
Eğer öyleyse kademeli olarak açman gerekecek saçlarını
Ama buzlu kahve olur diosan boya
Siyahlar dediğim gibi ara ara kalacaktır fakat zaten o da kızıl yansıması olan bi kahve tonu olduğu için pek bi fark olmaz saçında
Diplerle devamını dengelemiş olursun en azından
Diplerinde boya olmadığı için fazla beklemesine gerek yok
O yüzden ilk önce uçlardan başla
Oksidanlardan anlıosan uçları 9luk oksidanla boya dipleri 6lık
Daha kesin bi sonuç alırsın
Hazır boyaların içindekiler genelde 6lık oluo
Parfümerilerde tek oksidan bulabilirsin ordan da 9luk oksidan alırsın
Saçımı 3 yıldır siyaha boyuyorum kendimden biliyorum yani saçlarının durumunu :)
garnier buzlu kahve aldım bakalım ne olacak dediğin gibi boyayacağımpeki garnierin oksidanı yerine 9 numara koleston oksidan alsam bişey olur mu ki