- Konu Sahibi sensibility
saçlarım siyah boyaydı ve akıttım biraz şmdi dipler açık sadece dipleri kahve yapsam nasıl olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet beyaz sabunla yaptım dediğin gibi kızıl kahve oldu ve buzlu kahve de sanki uçlardaki saçıma benziyor ne yapsam
sanki saçımı gördün de yorum yapıyorsun aynısını anlattın:)peki önce dipler mi boyanacak yoksa uçlar mı,ben önce 10 dakika uçlarda bekleyecek diye duydum ama emin değilim
ben geçen hafta buradan araştırıp aldım canım..ve çok yavaşş açan bir açıcı..platin sarısı falan olmadı yani hiç bir yıpranma olmadıki saçlarım ince telli...cryptic,buğday tenliyim,açıcı yıpratır dediler
İlk boyamada hepsi kapanmaz evetfarlı ne yaparsan yap saçların çok kötü görünecektir dışarıdaki ışıkta bir sürü farklı renk olacaktır..
Açıcı konusunda bende çok hassasım eğer sende yıpranma olmadıysa ben de deneyebilirimben geçen hafta buradan araştırıp aldım canım..ve çok yavaşş açan bir açıcı..platin sarısı falan olmadı yani hiç bir yıpranma olmadıki saçlarım ince telli...
ya dayanamayıp tekrar simsiyah yapmasam bari:S