• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde uçları koyu dipler açık saçmıı boyamak istiyorum yardım!!!!!!!!!

akıttıysan heryerini boya ama açık kahveye değil orta kahve olur tabi markada önemli bu konuda palette en iyisi rengi yanıltmaz

Nasıl akıttın?
Açıcı kullandıysan koyu kızıl gibi bi renk olmuştur sadece dipleri kahve yapsan renk farkı çok belirgin olur
Beyaz sabun gibi bişeyle akıttıysan akmamış rengi solmuştur kızıl kahve gibi bi renk olmuştur
Yine o halde dipleri boyarsan renk farkı olur

evet beyaz sabunla yaptım:1: dediğin gibi kızıl kahve oldu ve buzlu kahve de sanki uçlardaki saçıma benziyor ne yapsam

Sadece dipleri değil hepsini boya bence
Renk farklılığı olur ve keskin bi geçiş olur diplerle devamı arasında,bu da kötü olur
Komple boya diplerden gelen kendi saç rengine tam tutar ama beyaz sabunla akıttığın saçın büyük çoğunluğu yine siyah kalmıştır
Sadece güneşte kızıl yansımalar görüosundur
Yani boyadığın saçta ara ara siyahlar olacak
Yine de tepe farklı devamı farklı olmasından daha iyi ;)

sanki saçımı gördün de yorum yapıyorsun aynısını anlattın:)peki önce dipler mi boyanacak yoksa uçlar mı,ben önce 10 dakika uçlarda bekleyecek diye duydum ama emin değilim

canım palette yoğun renk açıcı al

sonra sadece koyu olan kısma sür...
çok yavaş ve az az açıyor zaten

ten rengin nedir...dore yada bakırlı deneyebilirsin...boya olarak sadece loreal kullan derim..

sanki saçımı gördün de yorum yapıyorsun aynısını anlattın:)peki önce dipler mi boyanacak yoksa uçlar mı,ben önce 10 dakika uçlarda bekleyecek diye duydum ama emin değilim

Diplerinde boya olmadığı için fazla beklemesine gerek yok
O yüzden ilk önce uçlardan başla
Oksidanlardan anlıosan uçları 9luk oksidanla boya dipleri 6lık
Daha kesin bi sonuç alırsın
Hazır boyaların içindekiler genelde 6lık oluo
Parfümerilerde tek oksidan bulabilirsin ordan da 9luk oksidan alırsın

Saçımı 3 yıldır siyaha boyuyorum kendimden biliyorum yani saçlarının durumunu :)

farlı ne yaparsan yap saçların çok kötü görünecektir dışarıdaki ışıkta bir sürü farklı renk olacaktır..

cryptic,buğday tenliyim,açıcı yıpratır dediler
ben geçen hafta buradan araştırıp aldım canım..ve çok yavaşş açan bir açıcı..platin sarısı falan olmadı yani hiç bir yıpranma olmadıki saçlarım ince telli...

ben bakırdan dönmek istiyordum kumrala..kipada bulduk palette açıcıyı..birde loreal kumral aldım...bakır olan kısma açıcıyı sürdüm ama saçın çene hizasından uzunsa iki tane alıcaksın açıcı...45 dakika beklettim süre dolunca hemen yıkadım..altın sarısı oldu..öyle bile hoştu... sonra boyadım çok güzel oldu...boyalı saçta başka renk boya tutmuyor gibi bir şey alttan renk yansıması oluyor..

tahmin ettiğim gibi çok ölçülü palettenin açıcısı...

farlı ne yaparsan yap saçların çok kötü görünecektir dışarıdaki ışıkta bir sürü farklı renk olacaktır..
İlk boyamada hepsi kapanmaz evet
Siyahlar kalır

ben geçen hafta buradan araştırıp aldım canım..ve çok yavaşş açan bir açıcı..platin sarısı falan olmadı yani hiç bir yıpranma olmadıki saçlarım ince telli...
Açıcı konusunda bende çok hassasım eğer sende yıpranma olmadıysa ben de deneyebilirim
Bana gittiğim kuaför deposunda saçların kopabilir ince telli dediler
Kararsız kaldım açıcı kullanmakta

ya dayanamayıp tekrar simsiyah yapmasam bari:S

Siyahtan dönmek çok zor malesef ben de uzun süredir siyaha boyuyorum
Hem sevdiğim için hem de dönüşü zor olduğu ve saçı yıpratacağı için

lady evil..canım benim saçımı kuaför yakmıştı zaten çünki onlar ucuz malzeme kullanıyor ve yeni uzattım ama buradan arkadaşların tavsiyesiyle cesaret ettim..palette yıpratmadı bu gün krem bile kullanmadım sadece şampuğan ve yumuşak ..yanmış saö çok sert olur..

sabunla saçı yıkamakta yoruyorki saçı birde ben bakır renk olduğu halde üstüne kural yapamadım yani..çok kötü olucaktı..sen soluk siyah diyorsun canım..

Back