• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Tüy Yok Edici Krem Yapmak

adiyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
62
10
1
34
İyi Gunler Arkadaslar
Maddi durumum iyi olana kadar kendimce bi seyler yapayim diyorum. Nette o kadar cok tuy yok eden krem sayfalari cikiyorki her evden bi krem cikmis gibi. Ben de kendim bi krem yapabilirim heralde dedim bunlari gorunce.
Nane suyu limon kabugu ve tuzdan olusan bi krem olusturmak istiyorum. Kullanimi kolay olsun diye krem kivaminda olsun istiyorum. Ama nasil krem kivamina getirecegim.
Evde balmumu var bunu eritsem yukardaki malzemelerle karma yapsam krem kivamina gelir mi? En onemlisi balmumu kılları besler mi? Surulebilir yagsiz krem tarifleriniz var mi?

Bugun kafayi buna taktim yine yok mu bi yol yontem onerecek arkadas :KK51::KK14:

ilginç...bir kutu cam sakızı agda 3-5 tl. ve yarısından azı ile tüm bacak bikini kol altını alabiliyorum. üzerine eger vaktim darsa makinem var onunla tüylerimi alıyorum.
diyelim cok tüylüsün bir kavanoz agda kullandın. makinen yok mu? ki olabilir herkesin maddi durumu tercihi farklıdır. biriktirerek bir tane edinirsen güzel ve senin için kolay olur.
en kötü ihtimalle hamam otu denen bir ot vardır ondan alabilrisin. tüy dökme özelliği vardır. cok feci iğrenç kokar. tüm vücuduna kullanabilirsin ama sağına soluna kaçırma, bikini bölgesinin iç yerlerine sürerken dikkat et kaçarsa feci yakarmış.

illllaaa evde yapıcam diyorsan balmumundan biliyorsun ki bir dönem millet dudak kremi yaptı. esans su bişeyler koyup.
sende kıl alıcı dökücü yapabilirsin gibi dene.

ilginç...bir kutu cam sakızı agda 3-5 tl. ve yarısından azı ile tüm bacak bikini kol altını alabiliyorum. üzerine eger vaktim darsa makinem var onunla tüylerimi alıyorum.
diyelim cok tüylüsün bir kavanoz agda kullandın. makinen yok mu? ki olabilir herkesin maddi durumu tercihi farklıdır. biriktirerek bir tane edinirsen güzel ve senin için kolay olur.
en kötü ihtimalle hamam otu denen bir ot vardır ondan alabilrisin. tüy dökme özelliği vardır. cok feci iğrenç kokar. tüm vücuduna kullanabilirsin ama sağına soluna kaçırma, bikini bölgesinin iç yerlerine sürerken dikkat et kaçarsa feci yakarmış.

illllaaa evde yapıcam diyorsan balmumundan biliyorsun ki bir dönem millet dudak kremi yaptı. esans su bişeyler koyup.
sende kıl alıcı dökücü yapabilirsin gibi dene.
Canim daha once konu acmistim hamam otu agda bence feci reaksiyon yapti. Ben surekli ugrasmaktan biktim zaten. Yok eden bi krem yapmak istiyorum

Gerçekten yok ediyor mu o karışım? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya.

Canim daha once konu acmistim hamam otu agda bence feci reaksiyon yapti. Ben surekli ugrasmaktan biktim zaten. Yok eden bi krem yapmak istiyorum
yok öyle bir şey kardeş inanma....
ama sana süper bir fikir ve cook etkili.
beyaz pudralı eldivenler varya markette 50 - 100 satılıyor hani
onlardan al. bir cift cek tak eline. başla kendini yolmaya.
plastik olduğu için kıllar eldivene yapışıyor agda etkisi yani sende çekiyorsun böylece kökten kökten 5 10 lu öbekler halinde geliyorlar. bu yontem ile 15 dk bikini bölgemi yaptım.

Gerçekten yok ediyor mu o karışım? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya.
kıl kökü yok olmadan ölmeden kıl yok edilemez.
lazer ve epilasyon bu sisteme dayalı.
kel de sacım çıksın diye kremler sürer çıkar mı çıkmaz gene kök lazım.
kök önemli.

plastik olduğu için kıllar eldivene yapışıyor agda etkisi yani sende çekiyorsun böylece kökten kökten 5 10 lu öbekler halinde geliyorlar. bu yontem ile 15 dk bikini bölgemi yaptım.
Benim her yerim kil eldivenle fitik olurum :(
Ben kafama koydum gozenekler kremi emmiyo mu?
Kil kokune gitmez mi ordan?
Tuz limon nane her gun surersem bu kökü gun be gun öldüremez miyim?

Benim her yerim kil eldivenle fitik olurum :KK43:
Ben kafama koydum gozenekler kremi emmiyo mu?
Kil kokune gitmez mi ordan?
öldüremessssiinnn öldüremessin. tuz limon yap sonra derin dökülsün egzema ol.

İnternette çok karışım tarifi var, epilasyon sonrası sürmek için, azaltıyormuş. Krem kıvamını ne yapacaksın, istediğini yap, koy bir kavanoza, kapat kapağını, kullan. Birkaç yıl önce ben de denemiştim soğanlı, limonlu bir tarif. 1 kere yaptıktan sonra hep bununla mı uğraşacam deyip bıraktım. Bir daha yapmadım.

Böyle şeylere inanmayın! Kıl kökünü tamamen öldürmeden o kıllardan kurtulmak mümkün değil,ha şunu söyleyeyim reçine olan ağdalar kıl köklerini zayıflatıp zamanla tamamen ölmesine sebep oluyor bizzat kendim bacak bolgemge kullanarak azalttim.. Düzenli kullanmak gerekiyor ama yoksa tekrardan gucleniyor yediğimiz yiyecekler ile. Reçineli ağdalar satılıyor kozmetiklerde ama her kozmetige gidip de almayın çünkü şekerli ağdayi reçine diye kakaliyorlar o yüzden güvendiginiz bir kozmetik varsa gidin ordan alın ve düzenli kullanım sonunda azaldığını göreceksiniz

Sadece naneden yapsam bioder de oyle degil mi?
bioder bir halta yaramıor. inanma.
benim süper kankim acayip kıllıdır poposunda göğüs arasında yüzünde bir sürü kılı var. bioder kullandı 2 sene filan..
sonra azaldılar dedi kremi bıraktı. kremi bıraktıktan sonra aynı oranda gene cıktı. sene 2016 hala aynı oranda kılı var agda yapıyor.
nane ile de olmmmmaaaazzzzz olmaazzzz...
bir doktr. gidiyorsun hormon testlerin yapılıyor. ondan sonra gerekli ilaç tedavsine başlıyorsun. %60 etkilidir. devlet hastanelerinde dahiliye bölm. gidiyorsun o seni endoktrin bölümüne sevk eder.

Evde tüy azaltıcı karışım önerileri nette mevcut, deneyip memnun kalan da var işe yaramadığını iddia eden de...

Ama salata malzemeleriyle o kökleri tamamen öldürmek mümkün olsaydı epilasyon sektöründe onca paralar dönebilir miydi?

Kim tüylerini evde yok etme imkanı varken onca para verip bir o kadar da zahmete katlanırdı ki...

Sadece naneden yapsam bioder de oyle degil mi?
O karışım ise yarayacak olsa bunca insan manyak mı onca para döksün bu işe? Eldiven mantıklı bir çözüm ama çok bunaltiyor ve acıtıyor. Ağda hiç mi yapamıyorsunuz belki şekersizler falan alerji yapmaz?

kimsenin yapamadagini sen mi yapacaksin arkadaşim:KK45:Bosuna vakit harcarsin..

Ben bu yontemi bikini bölgemde denedim. Çok fazla batık oldu ve iz kaldı. Nerede hata yapmış olabilirim? :(

Back