Örgü Evde Tunus İşi Bebek Battaniyesi Yapımı – Resimli Anlatım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.222
678
Evde Tunus İşi Bebek Battaniyesi Yapımı – Resimli Anlatım

Bebeğiniz için bir bebek battaniyesi yapmayı düşünüyorsunuz? ancak elinizde bir örnek veya şablon yok… üzülmeyin. bu yazımda sizlere evde tunus işi bebek battaniyesi yapımı ile ilgili güzel bir resimli anlatım paylaştım. Umarım işinize yarar. Tunus işi örgü tekniği oldukça kolay olan ve bayanlar arasında en çok tercih edilen örgü işlerinin de başında gelmektedir. . Tunus işi örgü tekniğini anlatan anlatımlı videodan yararlanarak paylaştığım resimli anlatımdaki bebek battaniyesini yapmayı öğrenebilirsiniz.

Malzemeler :

• ucu çengelli bir şiş.
  • belirlediğiniz renkte yünler.
Tunus işi örgü tekniğini yaparken tek ucu kancalı olan şişle de örebilirsiniz. Yine iki tarafı kancalı şişlerle de iki farklı renkteki tunus işi örgüyü kolaylıkla örebilirsiniz. Alttaki anlatımlı çalışmaları inceleyebilirsiniz.

of ben bunu yaptım, hiç üremiyor bu örnek, 2 sıra yapıyosun 1 sıra oluyo. ama çok güzel

benim bol bol zamanım var isteyen olursa örebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…