Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara etlikteyim evlere temizliğe gidiyorum haftalık yada aylık sizin isteğinize bağlı güvenilir titiz ve disiplinli bir kisiyimdir ve şuan çok ihtiyacım var böyle bir işe
Çevrenizde sizi önerebilecek birisi yok mu? Burdan bulduğunuz kişiye siz nasıl güveneceksiniz ya da onlar size nasıl güvenecek
Umarım herşey gönlünüzce olur
Ankara etlikteyim evlere temizliğe gidiyorum haftalık yada aylık sizin isteğinize bağlı güvenilir titiz ve disiplinli bir kisiyimdir ve şuan çok ihtiyacım var böyle bir işe
Arkadaslar doğru biryeremi yazıyorum bilmiyorum ama ben yazdığım konuları tekrardan göremiyorum yeni olduğum için çok anlamadim inş busefer doğru olmuştur
Çevrenizde sizi önerebilecek birisi yok mu? Burdan bulduğunuz kişiye siz nasıl güveneceksiniz ya da onlar size nasıl güvenecek
Umarım herşey gönlünüzce olur