• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde temizlik işi ariyorum

Emine atli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
5
1
1
Ankara etlikteyim evlere temizliğe gidiyorum haftalık yada aylık sizin isteğinize bağlı güvenilir titiz ve disiplinli bir kisiyimdir ve şuan çok ihtiyacım var böyle bir işe

Çevrenizde sizi önerebilecek birisi yok mu? Burdan bulduğunuz kişiye siz nasıl güveneceksiniz ya da onlar size nasıl güvenecek
Umarım herşey gönlünüzce olur

Ankara etlikteyim evlere temizliğe gidiyorum haftalık yada aylık sizin isteğinize bağlı güvenilir titiz ve disiplinli bir kisiyimdir ve şuan çok ihtiyacım var böyle bir işe
Arkadaslar doğru biryeremi yazıyorum bilmiyorum ama ben yazdığım konuları tekrardan göremiyorum yeni olduğum için çok anlamadim inş busefer doğru olmuştur

Çevrenizde sizi önerebilecek birisi yok mu? Burdan bulduğunuz kişiye siz nasıl güveneceksiniz ya da onlar size nasıl güvenecek
Umarım herşey gönlünüzce olur
Bilmiyorum ama bir arkadaşım önerdi burayı bana sizde doğru söylüyorsunuz 15 gündür arıyorum ama bir türlü nasil olmadi biryer

Devamlı düşünürseniz konuşalım ben de yenimahalledeyim çok yakın ..

Back
X